Tropical Mind


Με αφορμή τον καιρό όπου τελευταία είχε ξεχάσει ότι διανύουμε τον μήνα του Ιουνίου, θα σου δείξω δυο outfits τα οποία επέλεξα να φορέσω και είναι κατάλληλα τόσο για τις καλοκαιρινές μέρες όσο και για εκείνες τις ξεχασμένες μέρες του καλοκαιριού.

Μαζί με το e-shop Lola's land δίνουμε μια τροπική διάθεση στο ντύσιμο, κάτι πιο ανάλαφρο, αέρινο και δυο looks με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς και φυσικά να πάρει ιδέες.
Η Bohemian τάση στα ρούχα συνεχίσετε για ακόμα ένα καλοκαίρι μόνο που φέτος σου δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία για συνδυασμούς, χρώματα και σχέδια. Τα μακριά σχεδόν maxi φορέματα είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας, για πάρα πολλές περιστάσεις και θα σου λύσουν τα χέρια. Συνδύασε το με μια bagpack τις πρωινές ώρες και φυσικά τις αγαπημένες σου πλατφόρμες.
Wearing:  
Total outfit: Lola's Land  Dress  Bagpack │ Neckless
Shoes: S.Piero







Στο δεύτερο look, χρησιμοποίησα ως βασικό στοιχείο μια ψηλόμεση zip culotte, ένα κομμάτι το οποίο έχει έρθει εδώ και λίγα χρόνια στην μόδα και δύσκολα θα φύγει. Από τα πιο άνετα ρούχα που μπορείς να φορέσεις, δίνει ένα διαφορετικό style στο ντύσιμο σου και το καλύτερο είναι ότι ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους γιατί μπορεί εύκολα να κρύψει κάτι και να αναδείξει κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη που επέλεξα να φορέσω έχει ένα αρκετά ελαστικό ύφασμα και το χρώμα της σου επιτρέπει να κάνεις αρκετούς συνδυασμούς.

Επέλεγα να την συνδυάσω με ένα φαρδύ λευκό top ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα crop tops και ένα clutch το οποίο έχει το χαρακτηριστικό εκείνο λουράκι με τα διάφορα χρώματα το οποίο θα βλέπεις συνέχεια αυτό το καλοκαίρι.


Wearing:  
Total outfit: Lola's Land  Trousers   Top Bag Bracelets
Shoes: S.Piero






Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram