Unboxing


Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα ένα δεματάκι, το οποίο άνοιξα, φωτογράφισα και σας γράφω ένα άρθρο σήμερα για αυτό. Δεν αναφέρομαι συχνά σε προϊόντα τα οποία είναι εκτός του κύκλου των καλλυντικών και την ομορφιάς όμως όποτε προτείνω εναλλακτικές επιλογές στις αγορές και στα καταστήματα από τα οποία ψωνίζετε, λαμβάνω θετικά σχόλια.

Η εταιρία Lentiamo μου έστειλε κάποια πράγματα σχετικά με τους φακούς επαφής και μιας και είναι μια καθημερινή δική μου συνήθεια να τους φοράω, αναζητάω καταστήματα ηλεκτρονικά κυρίως, με χαμηλές τιμές.
Δοκιμάζω τους φακούς επαφής Biofinity, οι οποίοι με εντυπωσίασαν αρκετά και ίσως αντικαταστήσω την εταιρία που χρησιμοποιούσα παλιά με τους συγκεκριμένους. Το θέμα των φακών επαφής είναι αρκετά υποκειμενικό για αυτό μπορείς να μπεις στο eshop www.lentiamo.gr για να δεις όλες τις επιλογές που έχεις, χαρακτηριστικά των φακών και φυσικά τιμές.

Ένα πράγμα το οποίο με εντυπωσίασε είναι οι διάφορες θήκες για τους φακούς που έχουν. Όταν χρειαζόμουν να πάρω την θήκη μαζί μου, εκτός σπιτιού, έπαιρνα μόνο την συσκευασία που φυλάει τους φακούς, το οποίο εκτός από το ότι είναι εύκολο να την χάσεις, δεν είναι και υγιεινό. Αντιθέτως οι θήκες που έχουν με καθρέπτη, θήκη για τους φακούς, ένα μπουκαλάκι για να βάζεις υγρό μέσα και ένα πλαστικό τσιμπιδάκι είναι πολύ βολικό. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια.






                    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram