Style it with Black


Το μαύρο χρώμα στα ρούχα έχει την δική του κατηγορία, την δική του στήλη για το πότε να το φορέσεις, πως να το συνδυάσεις και πως να το υποστηρίξεις.

Κατά διαστήματα κάνω και ένα black style look, δίνοντας σου ιδέες για casual outfitsκαθημερινές, βραδινές αλλά και πιο καλές ή επίσημες εμφανίσεις. (Κάνε κλικ στην κάθε λέξη για να δεις το outfit που την αντιπροσωπεύει).
Στο σημερινό άρθρο θα βρεις τι να φορέσεις σε μια ιδιαίτερη περίσταση αλλά και πως διατηρώντας σταθερό ένα κομμάτι, μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα casual streetstyle look.

Ως βασικό στοιχείο, παίρνω ένα παντελόνι. Θα μπορούσες να το πεις και cullote αλλά μάλλον παραπέμπει σε κάτι ενδιάμεσο. Έχει άνετη γραμμή τόσο στο τελείωμα όσο και στην αρχή του ρούχου, με μια στρώση φόδρας από μέσα και μια στρώση δαντέλας εξωτερικά.
Η δαντέλα, ένα κομμάτι που δύσκολα θα φύγει από την μόδα αφού θα το δεις και φέτος τόσο σε ρούχα όσο και κοσμήματα στο λαιμό όπως τα chokers. 

Το συνδύασα με ένα αμάνικο crop top το οποίο σχηματίζει ένα V τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στην πλάτη, αφήνοντας ένα μεγάλο μέρος της ανοιχτό. Στο τελείωμα υπάρχει ένα μικρό βολάν, το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κολλητά crop tops που έχεις στην ντουλάπα σου.
Για παπούτσια, δεν θα ταίριαζε τίποτα καλύτερο από μία γόβα, είτε στα κλασσικά χρώματα μαύρο - μπεζ είτε σε ένα ελαφρύ pastel pink χρώμα.

Tip. Για να κάνεις πιο καθημερινό το look, δοκίμασε να φορέσεις το μαύρο παντελόνι με την δαντέλα ή όποιο παντελόνι έχεις το οποίο μέχρι χθες το είχες βάλει στην κατηγορία με τα πιο "καλά" ρούχα, με ένα εφαρμοστό top. Επέλεξε μαύρο ή λευκό (ένα ripp top θα ήταν καλή λύση) και συνδύασε το με τα αγαπημένα σου oxfords!

Δες τα προηγούμενα #autumnlook σε grey και burgandy αποχρώσεις.







 

Wearing:

Trousers : Hype
Top : Hype
Shoes: Migato
Necklace: Swarovski


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

8 comments:

  1. Λάτρεψα την λεπτομέρεια στην παντελόνα .Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η δαντέλα πάντα κάνει την διαφορά! Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για το σχόλιο <3

      Delete
  2. Σου πάει πάρααα πολύ!Υπέροχο το παντελόνι!!!

    ReplyDelete
  3. Πάρα πολύ κομψό outfit :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς αυτό ήθελα να πετύχω Αγγελική μου :)

      Delete
  4. εξαιρετική όπως πάντα! Μου αρεσει υπερβολικά πολύ το στυλ σου! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γλυκιά μου Ελένη σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω να σου αρέσουν και τα επόμενα looks <3

      Delete

Instagram