Need Vitamin Sea


Αύγουστος, ο μήνας που φωνάζει καλοκαίρι, ο μήνας που απολαμβάνεις όσο ποτέ άλλοτε τις διακοπές σου και σίγουρα ο καλύτερος μήνα για να απολαύσεις την θάλασσα.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, ένας μήνας πριν μπεις ξανά στον ρόλο της δουλειάς και των πολλών υποχρεώσεων. Για να είμαι ειλικρινής όταν έρχεται στο μυαλό μου αυτός ο μήνας σκέφτομαι την θάλασσα, το γαλάζιο, το μπλε χρώμα, τις ελαφρές τιράντες, τα καλοκαιρινά tops και φυσικά όλα αυτά τέλεια συνδυασμένα με το λευκό.

Θα ξεκινήσω με το άσπρο χρώμα, εφόσον η ντουλάπα μου έχει αρκετά άσπρα κομμάτια, σίγουρα και η δική σου, αλλά αν κάτι σου λείπει αυτό είναι το άσπρο παντελόνι. Σου έχω δείξει ακόμα ένα outfit, White Pants και σήμερα θα σου δείξω έναν ακόμη συνδυασμό. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων αν όχι όλων που μπορείς να συνδυάσεις το άσπρο σου παντελόνι είτε αυτό είναι σε Α γραμμή, είτε κάπρι είτε cullote. Το δικό μου είναι σε στενή γραμμή, ψηλόμεσο με 3 κουμπιά με δυο φερμουάρ στο πλάι.

Ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους, μπορείς να το φορέσεις όποια ώρα της ημέρας θέλεις και να δείχνει εξίσου ωραίο. Αν είσαι μελαχροινή και έχεις τα δικά μου χρώματα τόλμησε το και σίγουρα θα σου αρέσει επειδή κάνει μια πολύ όμορφη αντίθεση.

Το top που επέλεξα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γαλάζιο χρώμα με γεωμετρικά σχέδια επειδή είναι ένα χρώμα που μου ταιριάζει αρκετά, είναι εύκολα φορέσιμο και ταιριάζει ακόμα και με το απλό σου τζιν shorts. Έχει παρτούς ώμους οι οποίοι καταλήγουν σε λεπτές τιράντες, ένα μοτίβο που το βλέπεις αρκετά επειδή είναι άκρως κολακευτικό. Δες ακόμα ένα outfit με φόρεμα με παρτούς ώμους εδώ.

Το καλοκαίρι περιστρέφεται ανάμεσα στα έντονα χρώματα, στα γεωμετρικά σχέδια, στα κρόσσια, στα ιδιαίτερα σχέδια γυαλιών και φυσικά στα ανάλαφρα και λεπτά κοσμήματα.

Enjoy the sea.











Wearing:

Pants: Hype
Top: Hype
Shoes: The fashion Project
Sunglasses: Firmoo



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram