Moisturize your skin the night


Πριν λίγες μέρες είχα ανεβάσει μια φωτογραφία στην σελίδα μου στο facebook σχετικά σε ένα δεματάκι που παρέλαβα από την Lavera, αν δεν έχεις πατήσει ακόμα like κάνε κλικ εδώ. Το κουτάκι περιείχε μια ενυδατική κρέμα νυχτός, ένα προϊόν καινούριο το οποίο δοκίμασα, μου άρεσε θα πω περιληπτικά, και ετοίμασα ένα review post για να δεις αν αξίζει και εσύ.

Ανακαλύπτοντας την εταιρία, η Lavera είναι μια Ελληνική βιολογική εταιρία η οποία έχει την βάση της στις Σέρρες, είναι απαλλαγμένη από σιλικόνη, παραφίνη, GMO (γενετικά τροποποιημένα), συνθετικά αρώματα και συντηρητικά. Με μια ματιά είναι η εταιρία που θέλεις να έχεις στην καθημερινότητα σου για να προστατεύει την επιδερμίδα σου.


Το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από την εταιρία είναι η Re- energizing sleeping cream. Είναι μια κρέμα νυχτός η οποία υπόσχεται ότι τονώνει την επιδερμίδα σου, την αναζωογονεί, την φροντίζει και την κάνει απαλή. Εγώ την χρησιμοποίησα για μια εβδομάδα, μικρό χρονικό διάστημα για να δω έντονες αλλαγές αλλά αρκετό για να καταλάβω αν ταιριάζει στην επιδερμίδα μου και αν της προσφέρει κάτι.

Είναι στην ποσότητα των 50mL, την εφαρμόζω κάθε βράδυ πάνω σε καθαρή επιδερμίδα και απαλλαγμένη από υπολείμματα μακιγιάζ. Δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα, εγώ την απλώνω σε πρόσωπο και λαιμό και ενώ αρκετές κρέμες το πρωί μου αφήνουν υπολείμματα στην επιδερμίδα μου, αυτή έχει απορροφηθεί όλη από το πρόσωπο μου και το μόνο που μένει είναι η απαλότητα.

Έχει ένα τελείως φυσικό άρωμα, καθόλου έντονο και αυτό είναι καλό γιατί ούτε και εγώ συμπαθώ τις έντονες μυρωδιές ιδιαίτερα για το βράδυ. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτή την κρέμα νυχτός είναι ότι απλώνεται πάρα πολύ εύκολα, είναι φιλική πάνω στην επιδερμίδα μου και ενώ όλο το βράδυ δουλεύει πάνω στο δέρμα μου, το πρωί το πρόσωπό μου είναι τόσο απαλό που μερικές φορές δεν θέλω να το πλύνω!

Στην προτείνω να την δοκιμάσεις, είναι οικονομική, Ελληνική και βιολογική. 
Τι άλλο θέλεις;

Μπορείς να την βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, σε επιλεγμένα φαρμακεία ή στο organicland.gr
Αν θέλεις να κερδίσεις μια, κάνε κλικ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.



Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram