Η μαγεια των Δελφων


Είναι αυτό το συναίσθημα όταν μια κορυφή ανεβαίνει, η άλλη κατεβαίνει και στην μέση βλέπεις τον ουρανό με τα σύννεφα ή ακόμα καλύτερα τα χρώματα του ουρανού όταν ο ήλιος δύει.

Είναι το ταξίδι μια μέρα μετά την αλλαγή του χρόνου, τα τοπία που συχνά διαβάζεις σε περιγραφές βιβλίων και απλά τα φαντάζεσαι, μέχρι να έρθει η στιγμή που τα βλέπεις μπροστά σου και μαγεύεσαι. Είναι ο τρόπος που όλα δένουν αρμονικά, που παίρνεις μια στιγμή για να επεξεργαστείς το μέχρι που μπορεί να φτάσει το μάτι σου, πόσο γαλάζιο ακόμα θα δεις και μέχρι ποιο σημείο φτάνει η βουνοκορφή σε σχέση με αυτά τα νέφη.

Οι Δελφοί είναι σίγουρα ένας προορισμός τόσο κατάλληλος για οπτική θέα όσο και για αρχαιολογική μόρφωση. Η Αράχοβα είναι το μέρος που σίγουρα θα περάσεις καλά, θα συναντήσεις πολύ κόσμο, θα φας καλά και θα κάνεις μια ωραία βόλτα.
Αν δεν έχεις επισκεφθεί αυτά τα μέρη, στο προτείνω, είναι από τους πιο καλούς χειμερινούς προορισμούς για να περάσεις ωραίες στιγμές και να βγάλεις πολλές, πολλές φωτογραφίες. Κάπως έτσι περνούσαν και οι δικές μου μέρες, φωτογραφίζοντας τοπία, μέρη και κάτι από την εντός πόλης ζωή.               Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


Instagram