Rock it


Είναι και αυτές οι μέρες που πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να πάω στη σχολή και να ετοιμαστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω. Αφού περνάνε οι ώρες με τα μαθήματα, πηγαίνω σε ένα καινούριο μέρος και ετοιμάζω το επόμενο fashion post.

Για το καθημερινό μου στυλ προτιμάω κάτι πιο casual, άνετο, εμφανίσιμο και ταυτόχρονα καλά συνδυασμένο. Το πρώτο ρούχο που συνήθως επιλέγεις είναι το τζιν γιατί πέρα από το ότι συνδυάζεται με τα πάντα, μπορείς να το αλλάξεις από casual σε πιο chic. Το καρό για ακόμη μια χρονιά είναι στη μόδα και δικαίως αφού με ένα απλό καρό κομμάτι δείχνει ιδιαίτερο το look. Το κόκκινο καρό είναι συνήθως αυτό που βλέπεις περισσότερο και μπορείς να κάνεις layring με αρκετά ρούχα όπως ένα πουλόβερ ή απλά με ένα γιλέκο.

Τα γιλέκα είναι αρκετά στη μόδα φέτος, ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ντουλάπα σου γιατί με λίγο ύφασμα μπορείς να αλλάξεις όλο το look. Συνήθιζα να φοράω τζιν αλλά θέλοντας να σπάσω τη μονοτονία, δοκιμάζω ένα μαύρο σουέτ ύφασμα. Το συγκεκριμένο είναι πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος και έχει πτυχώσεις για να δίνει άνεση και κίνηση το σύνολο.

Το κόκκινο καρό μπορεί να παραπέμψει σε μια πιο "ροκ" εμφάνιση για αυτό και επιλέγω μποτάκια με χοντρό τακούνι, χρυσές λεπτομέρειες και φυσικά αρκετό άνοιγμα στο πλάι. Για τσάντα, μια backpack μαύρη δερμάτινη ως μια πιο καθημερινή λύση, κατάλληλη για σχολή, δουλειά, πρωινή και απογευματινή βόλτα.








Wearing
Jeans: Zara
Shirt: Sheinside
Vest: Stradivarius
Bag: H&M
Shoes: C&G


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


                  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



14 comments:

  1. Πολύ ωραίο το ντύσιμο Αλεξάνδρα μου, φτου φτου! Θέλω να πάρω κι εγώ φέτος ένα καρώ πουκάμισο και μάλλον θα προτιμήσω κάποιο κόκκινο σαν το δικό σου.

    Φιλιά :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Να πάρεις είναι πάρα πολύ ωραία και τα συνδυάζεις εύκολα!!

      Delete
  2. Υπέροχο απλά!! Το τζιν και το καρό πουκάμισο πολύ μου άρεσαν!! Επίσης μου άρεσαν πολύ τα μαλλιά σου..Το φυσικό σου είναι?? Φιλάκιαα<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Γενικά το σγουρό είναι φυσικό μου, στην συγκεκριμένη φωτογράφιση τα είχα κάνει πλεξούδα τα μαλλιά μου και βγήκε λίγο πιο καλοφτιαγμένη η μπούκλα! :)

      Delete
  3. ωραιοο στυλ για καθε μεραα!!!! ευτυχως εχω φροντισει και εχω κοκκινο καρο πουκαμισο και ειναι απο τα αγαπημενα μου !!!! φιλακια πολλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ Ελένη! Τέλεια, να ανεβάσεις φωτογραφίες να τις δω! Μου αρέσουν και εμένα πολύ τα πουκάμισα και τα καρό! Φιλιά πολλά!

      Delete
  4. Καρο πουκάμισα φορέβερ! χεχε.. Μ αρεσει πολύ το στύλ σου! :)

    ReplyDelete
  5. Πολύ όμορφο look. Τέλειο για κάθε μέρα! Κι εγώ κάτι τέτοιο επιλέγω για την καθημερινότητα μου όταν έχω να κάνω δουλειές!
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου στο blog μου! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι casual, άνετο και από τις πρώτες επιλογές για κάθε μέρα! :)

      Delete
  6. Φανταστικά ρούχα, τέλειος συνδιασμός, ωραίο μέρος, πανέμορφο μοντέλο!!!

    ReplyDelete
  7. Μου αρέσουν πολύ τα casual looks ειδικά αν περιλαμβάνουν καρό πουκάμισο χιχιχ!!
    Υπέροχη όπως πάντα <3
    notebookofclaire.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λατρεύω το casual όπως και πολλά ακόμα look. Σε κάθε ένα μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς και να αναδείξεις το style σου! Ευχαριστώ Κλαίρη!

      Delete

Instagram