After a Nap


Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, δεν ξυπνάς πάντα με την ίδια διάθεση και δεν έχεις πάντα αρκετό χρόνο για να ετοιμαστείς πριν ξεκινήσεις τις δουλειές σου. Στη δικιά μου περίπτωση... τις περισσότερες φορές έχω λίγο χρόνο για να ετοιμαστώ επειδή με παίρνει ο ύπνος, φροντίζω όμως η πρωινή μου περιποίηση να είναι ολοκληρωμένη.


Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πλύνω το πρόσωπό μου με ένα καθαριστικό και επειδή δεν έχει τις ίδιες ανάγκες το δέρμα μου κάθε μέρα, έχω δυο διαφορετικά. Τις μέρες που θέλω ένα απαλό καθαριστικό για την επιδερμίδα μου, όταν δεν έχω πολλά σημάδια ακμής αλλά παρόλα αυτά θέλω ένα καλό καθαρισμό χρησιμοποιώ το νερό καθαρισμού της Vichy. Ένα πάτημα της αντλίας είναι αρκετό, βγαίνει σε μορφή αφρού και είναι αρκετά απαλό πάνω στην επιδερμίδα.



Είναι και οι μέρες που θέλω ένα πιο βαθύ καθαρισμό επειδή μπορεί να έχω βγάλει κάποιο σπυράκι ή μπορεί να μην είχα κάνει καλό καθαρισμό το προηγούμενο βράδυ. Χρησιμοποιώ το Pure Active της Garnier κατά των ατελειών το οποίο μου αρέσει αρκετά επειδή είναι σε μορφή gel, έχει κόκκους που προσφέρουν μια ελαφριά απολέπιση και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.


Οι lotions προσώπου είναι κομμάτι της πρωινής, βραδινής περιποίησης προσώπου και σίγουρα θα συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ επειδή έχω δει διαφορά στην επιδερμίδα μου. Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ της Garnier την lotion με εκχύλισμα τριαντάφυλλου, έχω δοκιμάσει και την ίδια με εκχύλισμα σταφυλιού, μου άρεσαν πολύ και οι δυο και σίγουρα τις προτείνω! Προσφέρουν ενυδάτωση, δροσιά και ανανεώνουν στιγμιαία την επιδερμίδα .


Αφού πλύνω τα δόντια μου, εφαρμόζω τους φακούς επαφής. Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό την εταιρία Bausch + Lomb και σε φακούς και σε υγρό των φακών και πάντα τα παραγγέλνω από το κατάστημα fakoi-epafhs το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχει πολύ καλές προσφορές, αξίζει σίγουρα να το τσεκάρετε και η παραλαβή των προϊόντων  γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Για το τέλος, εφαρμόζω ενυδατική κρέμα σε μικρή ποσότητα αν βαφτώ αμέσως για να απορροφηθεί πολύ γρήγορα και σε ικανοποιητική ποσότητα αν βαφτώ μετά από μερικά λεπτά. Χρησιμοποιώ την Aqualia Thermal της Vichy η οποία μου αρέσει αρκετά γιατί ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα μου, είναι απαλή και μου έχει ταιριάζει. 




                             Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


5 comments:

  1. Αυτούς τους φακούς χρησιμοποιώ κι εγώ και με έχουν βολέψει παρα πολύ.Τους αγοράζω κανονικά από μαγαζί οπτικών αλλα απ'οτι έχω καταλάβει συμφέρει πολύ περισσότερο να τους παίρνεις από ηλεκτρονικό φαρμακείο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφέρει αρκετά να τους αγοράζεις ηλεκτρονικά γιατί βγαίνει πολύ πιο οικονομικά! Τσέκαρε το ηλεκτρονικό μαγαζί από όπου τους παίρνω εγώ, θα βρεις πολύ καλές προσφορές!

      Delete
  2. Πάρα πολύ ωραίο το ποστ σου ^^

    ReplyDelete
  3. To Renu είναι κλασική αξία και για μας. Πολύ καλή η προσφορά! Η Aqulia είναι επίσης μία από τις αγαπημένες μας κρέμες ημέρας. Εξαιρετική ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει. xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ και για τα δύο! Η Vichy έχει ωραίες κρέμες και το site τελειες προσφορές! :)

      Delete

Instagram