Take care of your skin with Vichy


Πάντα υπήρχε ένα προϊόν της Vichy στο σπίτι, της μητέρας μου φυσικά, μέχρι που αποφάσισα και εγώ να την εντάξω στην καθημερινή περιποίηση προσώπου και φυσικά δεν το μετάνιωσα.

Λατρεύω να χρησιμοποιώ καινούρια προϊόντα, να δοκιμάζω πολλά διαφορετικά για αυτό και η πρωινή-βραδινή περιποίηση προσώπου αλλάζει συχνά! Ξεκινάω την μέρα μου με τον αφρό καθαρισμού PureteThermale, ξέρεις εκείνες τις δύσκολες μέρες που δεν μπορείς με τίποτα να σηκωθείς σε εμένα συμβαίνει καθημερινά για αυτό θέλω κάτι αναζωογονητικό. Μυρίζει φρεσκάδα, είναι πολύ απαλό στην επιδερμίδα, χρειάζεσαι μόνο ένα πάτημα και έχεις διώξει κάθε ρύπο από το πρόσωπο σου. Είναι το νεράκι που σου δίνει φρεσκάδα, δεν θέλω να μου τελειώσει και σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις! Το έχω χρησιμοποιήσει και ως ντεμακιγιάζ, αφαιρεί σε κάποιο βαθμό το make up, την μάσκαρα όχι αλλά σίγουρα μένουν υπολείμματα οπότε για το βράδυ προτίμησε το μετά από ένα προϊόν ντεμακιγιάζ.




Συνεχίζω με το scrub ή καλύτερα την κρέμα απολέπισης προσώπου από την ίδια σειρά Purete Thermale. Η κρέμα είναι απαλή στο πρόσωπο, οι μπλε κόκκοι που περιέχει είναι μεσαίου μεγέθους και κάνουν καλή απολέπιση προσώπου. Το χρησιμοποιώ συνήθως όταν βγαίνω από το μπάνιο που έχω αρκετά καθαρή επιδερμίδα και θέλω να την φροντίσω λίγο παραπάνω. Δεν είναι πολύ σκληρό στο πρόσωπο αλλά ούτε κάνει μια ελαφριά απολέπισης, το εφαρμόζω μέρα παρά μέρα και έχω δει διαφορά.




Μετά από τα πολλά βήματα που κάνω για να καθαρίσω την επιδερμίδα μου, πρέπει να την ενυδατώσω και το πετυχαίνω με την Aqualia Thermal. Την χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό, μόνο το πρωί και είναι η καλύτερη ενυδατική που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Υπάρχει για διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, εγώ έχω αυτή για ξηρές, προσφέρει πάρα πολύ καλή ενυδάτωση που διαρκεί αλλά την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αυτή για μεικτές επιδερμίδες γιατί πιστεύω θα μου ταιριάξει καλύτερα. Μερικές φορές το βράδυ την βάζω και κάτω από τα μάτια και το επόμενο πρωί είναι πολύ καλά ενυδατωμένη και απαλή η περιοχή των ματιών.




Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

8 comments:

  1. Φαίνονται πολύ καλά προϊόντα και τα τρία.. Αν και μου τράβηξε το ενδιαφέρον περισσότερο ο αφρός καθαρισμού χιχιχ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ωραίος ο αφρός, να το δοκιμάσεις!! :)

      Delete
  2. Το πιο καλό scrub που έχω χρησιμοποιήσει είναι της Clinique αλλα η τιμή του είναι αρκετά υψηλή για την ποσότητα που προσφέρει !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η Clinique είναι μια εταιρία που θέλω να δοκιμάσω, προς το παρόν έχω μόνο ένα κραγιόν, αλλά όντως είναι πολύ ακριβή! Αν είχαν πιο οικονομικές τιμές σίγουρα θα ήταν στην καθημερινή περιποίηση προσώπου! Φιλια Ιωάννα :)

      Delete
  3. Φαίνονται πολύ καλά προϊόντα!

    ReplyDelete
  4. Πολύ όμορφα προιόντα :)

    ReplyDelete

Instagram