November Empties


Όταν μου τελειώνει ένα προϊόν το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι (yes!) μπαίνει στην σακούλα για να γίνει empties post, έχω μια πλήρη άποψη για το αυτό και τρίτον καιρός να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Το μόνο αρνητικό είναι τα χρήματα που θα ξοδευτούν για την αγορά.. Τώρα φανταστείτε όλο αυτό να γίνεται συνεχόμενα, για πολλά προϊόντα. Και κάπως έτσι τα empties αυξάνονται στο blog…

Προτιμάω να βάλω 4 προϊόντα και όχι παραπάνω τα πολυσέλιδα τα post είναι αρκετά κουραστικά..

Αρχίζω με πρόσωπο και Radiant Natural Fix make up. Αγαπημένο make up, ταίριαξε αρκετά καλά με το πρόσωπο μου, στρώνεται εύκολα ακόμα και για μένα που έχω ακμή, δεν εμφανίζει λιπαρότητα, έχει matte αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με μια πούδρα (ακόμα και με μια μέτρια) παραμένει matte για αρκετό χρονικό διάστημα. Θα προτιμούσα να έχει λίγη παραπάνω κάλυψη αλλά και αυτή που έχει είναι αρκετά καλή! Εννοείται την συστήνω και όποτε βρεθείτε σε κατάστημα καλλυντικών ρίξτε της μια ματιά αν δεν το έχετε κάνει ήδη! Το πήρα στα 21 ευρώ, λίγο τσιμπημένη τιμή αλλά η radiant δεν βάζει ποτέ προσφορές το οποίο είναι αρκετά αρνητικό.

Πούδρα Bourjois healthy balance την οποία και πήρα σε αρκετά καλή τιμή, 6-7 ευρώ από προσφορά στα Sephora. Μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα την πάρω ξανά μόνο και μόνο επειδή στο γυρισμό από ένα ταξίδι μου έσπασε, αν και είχε λίγη μέσα, αλλά την πέταξα. Το χρώμα που είχα πάρει ήταν αρκετά σκούρο, πίστευα ότι δεν θα μου ταιριάξει αλλά το καλοκαίρι ταίριαξε απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας μου. Οι ανοιχτόχρωμες ίσως το φόραγαν για bronzer αλλά εγώ μόνο για πούδρα! Κρατάει matte την επιδερμίδα, δεν κάνει ψεύτικο το αποτέλεσμα και δεν μαζεύεται στους πόρους. Ακόμα ένα προϊόν που συστήνω!

Περνάω σε μαλλιά και πρόσωπο, μάσκα από την Syoss για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά με κερατίνη. Μυρίζει ωραία, όπως όλες οι κρέμες της Syoss αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.. κάνει λίγο καλύτερη δουλειά από την κρέμα, αφήνει τα μαλλιά απαλά αλλά ίσως έτσι θα έπρεπε να είναι οι κρέμες μαλλιών και ακόμα πιο δραστικές οι μάσκες. Δεν θα την προτιμήσω ξανά εκτός και αν είναι η μόνη σε πολύ καλή προσφορά!

Για το τέλος, το πλέον πολυαναφερόμενο gel καθαρισμού προσώπου από την Aknicare, αρκετά καλό, καθαρίζει σε βάθος, αξίζει να το δοκιμάσετε και νομίζω το είχα πάρει στα 6 ευρώ περίπου από ηλεκτρονικό φαρμακείο. Βέβαια, είναι 200ml μου τελείωσε σχετικά γρήγορα γιατί το χρησιμοποιούσα πρωί, βράδυ και μερικές φορές ενδιάμεσα στην μέρα. Θα ήθελα να βγάλουν μια μεγαλύτερη συσκευασία που να είναι και σε καλή τιμή για να διαρκεί περισσότερο. 

Για να διαβάσετε το review που είχα κάνει για τα προϊόντα της Akniare πατήστε εδώ.

            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook


10 comments:

  1. Πολυ ωραια τα empties σου!!! Φιλια

    ReplyDelete
  2. Δεν έχω δοκιμάσει μάσκα της Syoss, κρίμα πάντως γιατί από τα σαμπουάν και τις κρέμες της είμαι αρκετά ικανοποιημένη :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ από το σαμπουάν είμαι ικανοποιημένη, από την κρέμα έτσι και έτσι επειδή χαλάω πολύ ποσότητα για να μαλακώσουν τα μαλλιά μου. Η μάσκα θα ήθελα να είναι πιο δραστική!

      Delete
  3. Ενδιαφερον post, ευχαριστούμε για τις καλλυντικές πληροφορίες :)

    ReplyDelete
  4. Υπέροχο post και πολύ ενημερωτικό! :)

    ReplyDelete
  5. συμφωνω απολυτα για το Natural fix..το λατρευω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πραγματικά υπέροχο! Νομίζω αρκετές το λατρεύουμε!

      Delete

Instagram