Καλοκαιρινές Μυρωδιές

Αρχές Ιουνίου, επιτέλους μπήκε επισήμως το καλοκαίρι αν και η σημερινή μέρα ήταν λιγάκι βροχερή… δεν πτοούμαστε όμως γιατί οι ηλιόλουστες μέρες καταφτάνουν! Υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που σου θυμίζουν καλοκαίρι, τις έχεις συνδέσει τόσο πολύ με αυτούς τους 3 μήνες ώστε κάθε φορά που τις μυρίζεις, ακόμα και χειμώνα, σου θυμίζουν καλοκαιρινές μέρες.. ή αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο σε εμένα!Έχω τρία προϊόντα που δεν είχαν τελειώσει το περσινό καλοκαίρι αλλά σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω σπάταλα αυτό, με ξεχωριστές έντονες μυρωδιές το κάθε ένα που μου θυμίζουν καλοκαιρινές στιγμές.

Τα The Body Shop είναι γνωστά για τις πολλές, υπέροχες μυρωδιές των προϊόντων τους, από τα οποία έχω δοκιμάσει αρκετά. Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο, δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα μπορούσε να βγαίνει και σε μυρωδιά από body lotion! Μυρίζει κάτι σε καρπούζι – τσιχλόφουσκα, με έντονο δροσερό άρωμα, απλώνεται εύκολα και είναι ενυδατικό. Αξίζει αρκετά από την μυρωδιά και μόνο!

Το καλοκαιρινό μου άρωμα, εκείνο που φοράω όλη την ημέρα είναι το Dreams Unlimited Sun Fresh. Δεν έχει πολύ έντονη μυρωδιά αλλά ούτε και ελαφριά, μυρίζει αρκετά καλοκαιρινά χωρίς να έχει τρομερή διάρκεια. Είναι η συλλεκτική καλοκαιρινή έκδοση του αρώματος Dreams Unlimited, δεν γνωρίζω αν θα είναι και αυτό το καλοκαίρι στα καταστήματα αλλά ακόμα και η κλασική μυρωδιά είναι πολύ καλή!

Τέλος, τι άλλο πέρα από το αντηλιακό μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι…
Πέρυσι χρησιμοποιούσα της Johnsons την κλασική συσκευασία, άσπρο μπουκάλι και κίτρινο καπάκι με δείκτη προστασίας 30. Μου έχει μείνει λίγο αλλά σίγουρα το επόμενο θα έχει δείκτη προστασίας 50. Η μυρωδιά του είναι ότι καλύτερο έχω μυρίσει..μου βγάζει κάτι σε θάλασσα, ήλιο και άμμο!

Αυτά είναι τα στάνταρ προϊόντα που θα χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα και φυσικά θα προστεθούν αρκετά ακόμα…

Γράψτε μου στα σχόλια πια προϊόντα – μυρωδιές θυμίζουν σε εσάς καλοκαίρι και αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δικά μου θα ήθελα να διαβάσω την γνώμη σας!
Πατήστε και ένα Like στη σελίδα μου στο Facebook για περισσότερες καλοκαιρινές δημοσιεύσεις!

Καλή αρχή Καλοκαιριού!

                      Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

Instagram