February Moments!!


Οι μήνες φτάνουν στο τέλος τους πολύ σύντομα και αυτό σημαίνει ότι περνάνε ευχάριστα! Ο Φεβρουάριος έφυγε πιο γρήγορα από όλους..για αυτό και δεν πρόλαβα να ανεβάσω πολλά post όποτε αυτή είναι η καινούρια στήλη του blog που ελπίζω να ανεβαίνει κάθε μήνα! Περιλαμβάνονται beauty και not beauty favorites και..αν έχουμε κάποιο κοινό γράψτε μου από κάτω στα σχόλια!

Αγαπημένη μυρωδιά ήταν σίγουρα το μέλι από την σειρά Honeymania του Τhe Body Shop. Γενικά βαριέμαι να βάζω κρέμες, body lotion και τα λοιπά αλλά μιας και έχω αρκετά πρέπει κάποτε να τα χρησιμοποιήσω.! Τα body butters παγώνουν λίγο το χειμώνα αλλά τα χρησιμοποιώ γιατί είναι ενυδατικά, έχουν τέλεια μυρωδιά και όμορφη συσκευασία!
Παρόλο που είχα εξεταστική αποφάσισα να τελειώσω ένα βιβλίο που είχα σχεδόν 1 χρόνο τώρα και να ξεκινήσω ένα άλλο το οποίο το έχω φτάσει μέχρι την μέση περίπου. Την συγγραφέα δεν την γνωρίζω πάντως στο βιβλίο της « Οι γυναίκες του λαθροθήρα» περιγράφει μια αληθινή ιστορία δυο ποιητών σύμφωνα με την δική της οπτική γωνία.




« Το 1956 στο Κέιμπριτζ, η Σίλβια Πλαθ γνωρίζει τον πολλά υποσχόμενο ποιητή Τεντ Χιουζ, έναν άντρα με έντονη γοητεία και δύναμη. Οι δυο συγγραφείς ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και σ’ αυτήν την  ένωση αναμειγνύονται η δημιουργία και το πάθος. Η φλογερή Σίλβια υποκύπτει σταδιακά στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού της, ενώ ο ΄΄λαθορθήρας΄΄ Τεντ ρουφάει τη ζωή. Σύντομα ο έρωτας του με την ποιήτρια Άσια Γουέβιλ θα σημάνει το τέλος ενός από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της λογοτεχνίας και θα οδηγήσει στην αυτοκτονία της Σίλβια.»







Αγαπημένη αγορά ήταν μια τσάντα που την είχα βάλει στο μάτι καιρό και επιτέλους την πήρα! Είναι δερμάτινη πλάτης, από τα H&M, πολύ βολική και ευρύχωρη! Την χρησιμοποιώ καθημερινά στη σχολή αλλά και όταν βγαίνω έξω γιατί χωράει άνετα την κάμερα μου την οποία και παίρνω συνέχεια μαζί μου! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά σίγουρα! 

Βοηθώντας έναν φίλο μου για μια εργασία στη σχολή του με θέμα τα 7 αμαρτήματα, φωτογραφήθηκα και εγώ στα αμαρτήματα οκνηρία και λαιμαργία (ή τουλάχιστον προσπάθησα..) και μιας και οι φωτογραφίες βγήκαν καλές τις ανέβασα!        
    













Αυτές ήταν οι αγαπημένες στιγμές του Φεβρουαρίου..γράψτε μου στα σχόλια τις δικές σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε και θα τα πούμε στο επόμενο post!



                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

10 comments:

  1. Εντάξει τα λόγια είναι περιττά!!Πόσο όμορφη πια!!!Αυτό που κάνετε εσυ και η Ντίνα με τις καλύτερες στιγμές κάθε μήνα μου φαίνεται θα το καθιερώσω κι εγώ!Βέβαια θα σας δώσω τα credits!!xaxax!!Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Νικολέττα μου!! <3 και εγώ από την Ντίνα το πήρα!! Να δεις που θα καθιερωθεί από πολλές σε λίγο καιρό!! Ναι να κάνεις και εσύ τέτοιου είδους post!! Τα περιμένουμε! φιλιααα

      Delete
  2. Μια κούκλα!Τέλειες βγήκαν οι φωτογραφίες,οχι απλά καλές!!Το λιγουρεύομαι καιρό τώρα το body butter!!Φιλια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολλή Ιωάννα μου..!!! Είναι πολύ καλό το body butter και μυρίζει φανταστικά!
      Φιλιά! :)

      Delete
  3. χαχα!!ωραίες οι φωτογραφίες!!ειδικά η οκνηρία!!χαλλλλαράαα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχχαχα ακριβως! χαλαρα η ζωη ειναι ωραια ;)

      Delete
  4. τέλειες οι φώτο δεν το συζητώ!!!!! θεά!!!!

    ReplyDelete
  5. Έχω μείνει με τις φωτογραφίες, είναι σαν να τις τράβηξε φωτογράφος!
    Πολύ καλή τελικά η ιδέα της Ντίνας χιχι ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η Ντινα έχει τέλειες ιδέες!! Τις φωτογραφίες τις τράβηξε ένας φίλος μου που σπουδάζει φωτογραφία..θα χαρεί όταν του το πω! <3

      Delete

Instagram