6 Playlists for Studying and Relaxing


Είναι εκείνες οι φορές που είσαι σπίτι και απλά θέλεις να ακούσεις έναν ήχο, μια μουσική χωρίς να παίζει κάποιο γνωστό κομμάτι. Κάτι χαλαρωτικό για να ηρεμίσεις από την ένταση της ημέρας ή για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου.
Στην άλλη περίπτωση, η απαλή μουσική είναι ένας τρόπος για να συγκεντρωθείς στο διάβασμα που έχεις, για να μην σου αποσπάει κάτι την προσοχή ή να μειώσεις τον θόρυβο που έχεις γύρω σου.

6 κανάλια στο Youtube που μπορείς να βρεις την ιδανική μουσική για εσένα.


Ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια για μουσική με στίχους. Έχει βίντεο με 1.30 ώρες μουσική για κάθε μήνα αλλά και μεμονωμένα τραγούδια. Τα είδη μουσικής που μπορείς να βρεις είναι Acoustic, Indie, Rock, Alternative, Pop και Folk Compilation.



Ένα κανάλι αφιερωμένο σε indie folk μουσική με στίχους. Ιδανικό για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σου, για όταν έχεις κάτι χαλαρό να διαβάσεις ή για ταξίδια με το αυτοκίνητο!



Θα βρεις αρκετά βίντεο χαλαρωτικής μουσικής με στίχους, κάποια πιο απαλά και άλλα πιο δυνατά κομμάτια. Έχει αρκετές κατηγορίες τραγουδιών οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.



Για κάθε φορά που διαβάζεις παρέα με τον καφέ σου, είτε είσαι σε περίοδο εξεταστικής είτε απλά κάνεις τις καθημερινές σου δουλειές. Θα βρεις αρκετά βίντεο με μουσική χωρίς στίχους, μια μουσική απλά για να υπάρχει στο background, αλλά και jazz κομμάτια.



Είναι το κανάλι που πρέπει να επισκεφθείς στο τέλος της ημέρας για να χαλαρώσεις, στο πρωινό σου ξύπνημα για να ξεκινήσει ήρεμα η μέρα σου ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή νοιώσεις πως σε καταβάλει το άγχος και το stress.



Αν αγαπάς την jazz μουσική, θα βρεις πάρα πολλά βίντεο σε αυτό το κανάλι, work jazz, Christmas jazz music, coffee jazz, morning jazz και weekend jazz, για να διαλέγεις κάθε φορά το κομμάτι ανάλογα με την διάθεση στην οποία βρίσκεσαι!



Διάβασε ακόμαChic with Denim


Follow Study About Fashion on:


  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

Instagram