How to: Corduroy


Corduroy ή αλλιώς κοτλέ, ένα ακόμα trend για την φετινή φθινωπορινή-χειμωνιάτικη μόδα (δες το προηγούμενο outfit post με το tweed trend εδώ).
Το κοτλέ μπορείς να το βρεις σε jackets, πουκάμισα, φούστες και παντελόνια σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σου προτείνω να βάλεις ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου γιατί ξεχωρίσει από τα συνυθισμένα jeans, υφασμάτινα παντελόνια και pullovers. Προτίμησε ακόμα να επιλέξεις ένα χρώμα όπως είναι το ανοιχτό camel που φοράω και εγώ σήμερα αντί για το safe μαύρο χρώμα.

Στο σημερινό outfit συνδύασα κομμάτια που φοράω στην καθημερινότητα μου σε ένα casual look, με κομμάτια λιγότερο casual τα οποία ντύνουν και συμπληρώνουν το σύνολο. Ως βασικά κομμάτια στο ντύσιμο μου έχω ένα υπέροχο μπλε ριγέ παντελόνι, ψηλόμεσο με μια ζώνη στη μέση, ακόμα ένα style που θα βλέπεις συχνά καθώς αρκετά παντελόνια έχουν από μόνα τους μια ζώνη η οποία δένει χρωματικά με το ρούχο, του δίνει ένταση και σε απαλάσει από το επιπλέον styling. Το μαύρο pullover, ένα κομμάτι το οποίο μπορείς φυσικά να εντάξεις σε κάθε σου σύνολο και είναι η πιο εύκολη λύση όταν θέλεις να δώσεις ένταση στο κάτω μέρος.

Τα 3 στοιχεία με την περισσότερη ένταση που ήθελα να προσθέσω είναι το κοτλέ jacket, το οποίο φέτος αντικαθηστά τα denim jackets, ένα ζευγάρι ankle boots σε suede ύφασμα με μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό και πίσω μέρος και ξύλινο τακούνι, δίνοντας μια country style νότα και μια τσάντα-πουγκί ντυμένη με λάμψεις.

Wearing:
Pullover: Celestino
Jacket, Trousers, Bag: Favela
Boots: Jeffrey Campbell from Favela
Sunglasses: Vintage Vogue









Δες ακόμα: Textures


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

5 comments:

  1. Μπραβο Αλεξανδρα! Υπέροχο outfit, πολυ του γούστου μου!
    Πολυ ωραιο που σε "γνώρισα". Μου τράβηξε το μάτι το μποτακι. Θεϊκό ��

    ReplyDelete
  2. ..η πιο πανω ανώνυμη. Bonjour!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις είδα το blog σου, παρα πολύ όμορφο <3

      Delete

Instagram