The latest skincare products - Review


Πες ναι στην σωστή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος και διάλεξε τα σωστά προιόντα ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες! Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι, ο καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι δύο πράγματα τα οποία πρέπει να κάνεις καθημερινά, ακόμα και όταν βαριέσαι, για να έχεις μια υγιή επιδερμίδα. 

Ένα ακόμα empties posts στην Beauty στήλη του Study About Fashion, με reviews από προιόντα τα οποία δοκιμάσα και μπορείς να δεις αν είναι σωστά για τον δικό σου τύπο επιδερμίδας και φυσικά εάν αξίζει να τα αγοράσεις.


Είναι λίγες οι φορές που αγόρασα το ίδιο καθαριστικό προσώπου 2 φορές και αυτό γιατί μου αρέσει συνεχώς να δοκιμάζω καινούρια προιόντα, να βλέπω αν ταιριάζουν στην δική μου επιδερμίσα και αν όντως λειτουργούν με τον τρόπο που αναγράφεται στην συσκευασία. Συνήθως, για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίσας, προτιμώ να αγοράζω φαρμακευτικά προιόντα, δοκιμάζω όμως αρκετές φορές εταιρίες τις οποίες μπορείς να βρεις σε καταστήματα καλλυντικών και σε supermarkets. 
Το Micellar cleansing gel από Garmier, δεν με εντυπωσίασε αρκετά, μπορώ να πω πως έκανε περισσότερο αφρό παρά καθαρισμό και δεν έδεινε αυτή την αίσθηση του βαθύ καθαρισμού. Σίγουρα έχω δοκιμάσει καλύτερα προιόντα, είναι όμως μια οικονομική λύση για όποιον δεν ψάχνει πολλά από το προιόν του καθημερινού καθαρισμού.
Η Diadermine, είναι μια εταιρία που πρόσφατα άρχισα να δοκιμάζω, τόσο το καθαριστικό προσώπου, το ντε-μακιγιαζ και η ενυδατική κρέμα μου άρεσαν και σίγουρα σου προτίνω να την δοκιμάσεις. Το gel καθαρισμού είναι αρκετά καλό και το extra όφελως είναι πως αφαιρεί και το μακιγιάζ, για εκείνα τα βράδια που βαριέσαι να κάνει ένα σωστό ντε-μακιγιαζ, είναι μια καλή λύση.


Την εταιρία Priorities θα την βρεις στα Sephora, είναι μια ελληνική εταιρία με μεγάλη γκάμα προιόντων και σίγουρα πρέπει να δοκιμάσει τις ενυδατικές κρέμες σώματος. Εγώ δοκίμασα το body milk, με μια πιο παχύρευστη υψή από τις απλές ενυδατικές κρέμες, στο άρωμα caramel cream. Αν σου αρέσει να χρησιμοποιείς κρέμες με έντονα αρώματα σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη γιατί τοσο η μυρωδιά όσο και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι υπέροχη!
Το καλοκαίρι χρειάζεσαι extra ενυδάτωση σώματος λόγω του ήλιου και της θάλασσας που ξηραίνουν λίγο την επιδερμίδα σου και η κρέμα της Le Petit Marseiliais ήταν αυτή που χρησιμοποιούσα όλο το καλοκαίρι! Έχει ένα υπέροχο άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα, η ενυδάτωση που προσφέρει είναι τεράστεια και απλώνεται πολύ εύκολα.
Λόγω του ότι λατρεύω τα αντιηλιακά της Hawaiian Tropic, δοκίμασα και το body butter της εταιρίας με άρωμα exotic coconut το οποίο λάτρεψα και είναι το προιόν που θα αγοράζω κάθε καλοκαίρι! Το άρωμα του είναι τόσο απαλό και έντονο ταυτόχρονα, η μυρωδιά μένει πάνω στο σώμα, η υφή είναι τόσο απαλή και προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση. Αν έχεις πρόβλημα με την ξηρότητα του δέρματος το καλοκαίρι, θα το λατρέψεις αλλά ακόμα και να μην έχεις, θα λατρέψεις το άρωμα του και την υφή του δέρματος σου αφού το χρησιμοποιήσεις! Η συσκευασία είναι μεγάλη, το προιόν θα σου κρατήσει περισσότερο από τους 3 μήνες του καλοκαιριού και συνήθως βρίσκεται σε έκπτωση εκείνους τους μήνες. 



Το Step 1 για την βραδινή περιποίηση του προσώπου είναι το ντε-μακιγιάζ, το πιο σημαντικό βήμα γιατί πρέπει να αφαιρέσεις ακόμα και το πιο μικρό ίχνος μακιγιάζ που έχεις ώτσε να αφήσεις την επιδερμίσα σου να αναπνεύσει. Το micellar water της Diadermine είναι μια καλή λύση καθώς σου αφαιρeεί όλο το μακιγιαζ και είναι απαλό πάνω στην επιδερμίδα σου.
Το Xpress effect της Bioten, ένα προιόν το οποίο πραγματικά με εντυπωσίασε γιατί είναι αρκετά οικονομικό, με λίγη ποσότητα αφαιρεί όλο το μακιγιάζ ακόμα και το αδιάβροχο και αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου. Είναι σε μια πρακτική συσκευασία για τα ταξίδια σου και αξίζει να το δοκιμάσεις!


Beauty topic, ενυδατικές κρέμες προσώπου τις οποίες καταναλώνω τόσο γρήγορα, για αυτό έχω δοκιμάσει και πολλές! Στην hydra-adapt σειρά της Garnier μπορείς να βρεις την κατάλληλη κρέμα για όλους του τύπου επιδερμίδας και αυτή που δοκίμασα εγώ είναι για ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα. Είναι μια καλή και οικονομική κρέμα, προσφέρει ενυδάτωση, δεν θα ήταν όμως μια δική μου επιλογή ξανά, καθώς έχω δοκιμάσει αρκετά καλύτερες κρέμες προσώπου. 

Αντιθέτως, μια κρέμα και μια εταιρία που σου προτείνω να γνωρίσεις είναι η Lavera. Μια ελληνική εταιρία που αποφεύγει να χρησιμοποιεί κάποιες όχι και τόσο καλές χημικές ουσίες για την επιδερμίδα μας και με μια μεγάλη ποικιλία προιόντων. Είναι κρέμα νυκτός, με εντυπωσίασε αρκετά, είναι απαλή στο δέρμα και το πρωί η επιδερμίδα μου ήταν αρκετά ενυδατωμένη. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το προιόν σε ένα προηγούμενο άρθρο μου εδώ.



Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


2 comments:

  1. To Hawaiian tropic μου γυάλισε 😁😁θα το δοκιμάσω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει, είναι υπέροχο!

      Delete

Instagram