Less is More, or not.


An Islander in Athens.
Το καλοκαίρι στην πόλη δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται αλλά σίγουρα πιο ζεστό από όσο περιμένεις! Το σημερινό look που επέλεξα να σου δείξω είναι ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, ένα two pieces outfit με floral pattern και λευκό φόντο.

Τα two pieces outfits είναι στην μόδα τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να είναι επειδή εκτός από το υπέροχο style που έχουν, είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή γιατί δεν έχεις πολλά κομμάτια να συνδυάσεις. Θα τα βρεις σε φούστα, shorts και παντλόνι με το αντίστοιχο top και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών σου. Επέλεξε ρούχα τα οποία είναι αέρινα πάνω σου, ανοιχτόχρωμα και τόμλησε να φορέσεις κάποιο χρώμα το οποίο ίσως πιο δύσκολα θα επέλγες όπως είναι το baby pink και το κίτρινο. Πάντα υπάρχει τρόπος να κάνεις το σύνολο σου να φαίνεται όσο έντονο ή minimal θέλεις εσύ.

Στην σημερινή μου επιλογή επέλεξα αρκετά ουδέτερα χρώματα, ένα πιο girly outfit, κάτι το οποίο δεν επιλέγω συχνά. Για την επιλογή παπουτσιού φόρεσα τα πλέον γνωστά σανδάλια με μικρό τακούνι τα οποία ξεφεύγουν από τα flat σανδάλια τα οποία φοράω καθημερινά αλλά μου επιτρέπει να κινούμαι άνετα μέσα στην πόλη. Σε nude χρώμα και με διαφάνεια η οποία δείχνει πιο ψηλό το πόδι και είναι αρκετά κολακευτικό.

Wearing
Clothes/Shoes: Favela
Sunglasses: Accessorize

                                                                                              Photographer: Θάνος Χατζητσάκος









Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

3 comments:

Instagram