Unboxing - ofarmakopoiosmou.gr


Ενώ σε όλα τα άρθρα που σου έχω γράψει μέχρη στιγμής, βρισκόμουν στην Αθήνα, σήμερα σου γράφω από το Μιλάνο, στο οποίο θα μείνω για μερικούς μήνες και σκοπέυω να σου δείξω πολλά πράγματα από εδώ! 
Έχω γράψει ξανά για αυτό το ηλεκτρονικό φαρμακείο, ofarmakopoiosmou.gr σε προηγούμενο άρθρο, σήμερα θα κάνουμε ένα unboxing και θα σου δείξω τι προιόντα περιείχε το δικό μου κουτάκι και ποια ακριβώς είναι η χρήση τους αλλά τη γνώμη μου για αυτά.

Μπορείς βέβαια και εσύ να επιλέξεις τα δικά σου αγαπημένα προιόντα για να βάλεις μέσα και είτε να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου είτε σε κάποια φίλη σου. Μπορείς να δεις όλα τα προιόντα που έχει το φαρμακείο εδώ.


Το πρώτο προιόν που περιείχε ανήκει στην κατηγορία skincare, προιόντα που αφορούν την φροντίδα του προσώπου και τα οποία συνηθίζω να χρησιμοποιώ αρκετά. Τα νεράκια miceller πιθανόν να τα γνωρίζεις εφόσον είναι πλέον ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους για να αφαιρέσεις το μακιγιαζ σου, και πολύ εύκολος. Στην αγορά θα βρεις προιόντα από αρκετές εταιρίες, κάποια που αξίουν και κάποια όχι, για αυτό σου προτείνω να δοκιμάσεις της Pharmasept. Μια εταιρία την οποία δοκιμάζω για πρώτη φορά και το συγκεκριμένο προιόν με άφησε ικανοποιημένη καθώς με μικρή ποσότητα αφαιρούσε ένα μεγάλο μέρος του μακιγιάζ. Είναι αρκετά απαλό στην επιδερμίδα και σίγουρα ανταγωνίζεται κάποια γνωστά προιόντα στην αγορά.


Το επόμενο προιόν το οποίο έχω λατρέψει και χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και μερικές φορές και την ημέρα, είναι η κρέμα ματιών από Nuxe. Έχει έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής και αρκετά αποτελεσματικό καθώς εκτός από το να απλώνει σωστά το προιόν, με την μεταλλική επιφάνεια κάνει και ένα ελαφρύ μασάζ στην περιοχή. Το χρώμα του είναι ένα ελαφρύ μπεζ και παρόλο που κατά την εφαρμογή δεν θα νοιώσεις ιδιαίτερα ενυδατομένη την περιοχή κάτω από τα μάτια, το πρωί θα καταλάβεις ότι έκανε δουλειά.



Για το τέλος άφησα ένα προιόντα καινούριο στην αγορά, τα μανό Gel Effect από Korres τα οποία θα βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Έχουν περισσότερη διάρκεια από τα συνηθισμένα μανό αλλά καλό θα είναι να χρηιμοποιήσεις και το top coat της ίδιας σειράς.

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete

Instagram