Like Parisian


Σε μια χώρα που δεν έχω πάει (ακόμα), μέσα σε ένα outfit που λατρεύω, το σημερινό fashion post περιλαμβάνει ένα από τα trends του φετινού φθινοπώρου όπου για ακόμα μια φορά είναι το floral! 

Floral pattern πάνω σε μαύρο ή ακόμα και λευκό φόντο είναι ίσως ο πιο σωστός και κολακευτικός τρόπος για να φορέσεις ένα floral ρούχο. Στο look που διαμόρφωσα, πήρα ένα απλό φόρεμα σε στυλ πουκάμισο το οποίο από μόνο του είναι ένα statment κομμάτι και το έντυσα με διάφορα αξεσουάρ, φτιάχνοντας ένα outfit λιγότερο χρονοβόρο από ότι δείχνει. 
Ένα look που θυμίζει την μόδα της δεκαετίας του 70' συνδυασμένο με σημερινά στοιχεία όπως είναι η bohemian ζώνη στην μέση και τα sparkle μαύρα πέδιλα.

Τα καπέλα, ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να απογειώσει στυλιστικά ένα look, είναι ένα κομμάτι passepartout καθώς μπορείς να το φορέσεις με διάφορα ντυσίματα όπως το πιο casual look με το καθημερινό σου jean.
Δες ακόμα ένα floral look, περισσότερο street style, άνετο και πιο casual.


Wearing:  
Dress: StradivariusBelt: Mango Bag: TrussardiHat: CelestinoShoes: S.Piero 

Διάβασε το προηγούμενο φθινοπωρινό fashion posts με ένα κλικ.








Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

6 comments:

  1. Oh waouw this dress is Amazing, love the pattern and the flowy texture and can we talk about your shoes ?! Sooo chic !
    FashionDRA

    ReplyDelete
  2. Υπέροχη εσύ, το outfit, η τοποθεσία! Μπράβο! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά Δέσποινα μου <3

      Delete

Instagram