Bloggers Mail


Το δεύτερο άρθρο για την καινούρια στήλη του Study About Fashion με πράγματα τα οποία έχω λάβει από διάφορες εταιρίες και γράφω την γνώμη μου για αυτά!
 Στο σημερινό άρθρο θα δεις reviews από καλλυντικά αλλά και από ρούχα, για τα τελευταία ψώνια του καλοκαιριού!
Για να δεις το προηγούμενο άρθρο με μακιγιάζ αλλά και προϊόντα περιποίησης προσώπου κάνε κλικ εδώ.


Η νέα beauty είδηση της βδομάδας είναι τα καινούρια προϊόντα από Gosh, μια εταιρία που δοκίμασα για πρώτη φορά και με μια λέξη ξετρελάθηκα! Το καινούριο της προϊόν που μπορείς να βρεις είναι τα Liquid Matte Lipsticks το οποία θα τα βρεις σε διάφορες αποχρώσεις. Είναι στη συσκευασία των lip glosses μόνο που έχουν αρκετή ένταση χρώματος και στεγνώνουν matte! Σε θέμα διάρκειας είναι αρκετά καλά, ιδανική επιλογή για ποτό ή φαγητό καθώς δεν φεύγει από τα χείλη!
Ένα ακόμα προϊόν που δοκίμασα είναι τα Lumi Drops, ρουζ σε υγρή μορφή από την ίδια εταιρία, τα οποία επίσης βγαίνουν σε μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Είναι πρακτικά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές γιατί απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα, δεν χρειάζεσαι πινέλο και μόλις μια μικρή σταγόνα αρκεί.


Το καλύτερο make up με SPF50 που έχω δοκιμάσει είναι από την Youth Lab, μια ελληνική εταιρία την οποία μπορείς να βρεις και στα φαρμακεία. Ειδικεύεται στην περιποίηση, καθαριότητα της επιδερμίδας αλλά και στην αντηλιακή προστασία. Είναι σε compact μορφή, το προϊόν απλώνεται αρκετά εύκολα με το σφουγγαράκι που έχει η συσκευασία, η κάλυψη που προσφέρει είναι καλή έως πολύ καλή και μπορείς εύκολα να το αποθηκεύσεις στην τσάντα σου ή στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Βγαίνει σε δυο αποχρώσεις, την Light και την Dark, την οποία χρησιμοποιώ εγώ.


Πρόσφατα είχα παρευρεθεί στο event του Beauty Test Box και της εταιρίας Ariadne, ακόμα μια ελληνική εταιρία, ένα luxury brand το οποίο στοχεύει στην περιποίηση προσώπου και σώματος με μια σειρά προϊόντων με φυσικά συστατικά. Δοκίμασα τον ορό για προστασία, ενυδάτωση και μείωση των ρυτίδων το οποίο περιέχει εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού και προορίζεται για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει ελαφριά υφή απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και το έχω χρησιμοποιήσει τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.


Περνώντας στο fashion κομμάτι, έχω να σου δείξω δυο εταιρίες που ίσως δεν τις ήξερες μέχρι τώρα, την SpringField και την Flashing Diaries Collection.


Η φετινή beach bag μου είναι από τα καταστήματα SpringField και Women's Secret, την οποία φοράω και σε μια πρωινή έξοδο επειδή μαζί με το ψάθινο στοιχείο συνδυάζει και το χρυσό.


Τέλος από την collection της Ράνια, Flashing Diaries Collection, θα πάρω μαζί μου στις διακοπές το καλοκαιρινό crop top σε μαύρο χρώμα και με ένα ιδιαίτερο κόψιμο, καθώς και το καπέλο, ένα style που θα δεις αρκετά στην παραλία!


Για περισσότερες φωτογραφίες και διαγωνισμούς (έγινε πρόσφατα διαγωνισμός για το crop top και το καπέλο), ακολούθησε με στο Instagram με το όνομα @studyaboutfashion


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

4 comments:

  1. Μπορώ να πώ οτι ερωτευτηκα την τσαντα , δείχνει τελεια.....

    Marion

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι αρκετά εντυπωσιακή και πρακτική!
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Delete
  2. Σχετικά με το μέικ απ, πάντα βλέπω σε άρθρα αναφορές σε προιόντα με πολύ καλή κάλυψη συνύθως σε compact μοφή (που συνήθως είναι και λίγο βαριά κλπ) Βρήκα τώρα ένα καινούριο μέικ απ και είναι ό,τι έψαχνα, καθώς ήθελα μεν κάλυψη, αλλά αυτό το τόσο ματ των καλυπτικών foundation δε μου αρέσει. Οπότε αυτό είναι το Flawless Lumiere, είναι το τέλειο για μένα και φαντάζομαι ότι θα σου αρέσει και για σένα (φαίνεται να έχεις πολυ καλή επιδερμίδα) αλλά και σαν πρόταση, σαν κάτι πιο ελαφρύ, στις αναγνώστριες σου :) https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/prosopo/foundations/laura-mercier-flawless-lumiere-radiance-perfecting-foundation-00000061727/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Make up σε compact μορφή μου αρέσει να χρησιμοποιώ το καλοκαίρι, ειδικά αν θέλω κάτι γρήγορο, ενώ τις άλλες περιόδους χρησιμοποιώ μόνο foundation σε υγρή μορφή. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου, η Laura Mercier είναι μια εταιρία που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!! Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ της Radiant το Natural Fix, που έχει μέτρια προς καλή κάλυψη και διατηρεί την φυσική γυαλάδα του προσώπου. Τσέκαρε το, μπορεί να σου αρέσει, καθώς με μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα! Σύντομα θα γράψω και στο site για αυτό! Επίσης, το δέρμα μου είναι ακνεικό και αν και παλιά επέλεγα make up με αρκετά καλή κάλυψη, τους τελευταίους μληνες διαλέξω προιόντα με λίγο πιο φυσικό αποτέλεσμα! <3

      Delete

Instagram