Blogger Pass


Μια καινούρια σειρά άρθρων ξεκινάει στη στήλη "Magazine" του Study About Fashion και αυτή είναι το Blogger Pass και What's on my Mail Box δηλαδή πράγματα, τα οποία λαμβάνω στο γραμματοκιβώτιο μου από διάφορες εταιρίες και από events στα οποία παρευρίσκομαι. 
Μέσα από αυτά τα άρθρα, θα μαθαίνεις για ότι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά και φυσικά την γνώμη μου για αυτά.



Η Maybelline με την καινούρια παλέτα Contouring Master Blush υποστηρίζει το χρωματιστό contouring ή αλλιώς θα το ακούσεις ως draping. Μια νέα τάση της μόδας στο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας ανοιχτές αποχρώσεις για να κάνεις τις φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο σου. 
Δοκίμασα να κάνω το draping αλλά και να χρησιμοποιήσω τα χρώματα μεμονωμένα ως rouge όπως επίσης και το highliter που έχει και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη.
Για μια αρκετά εύκολη χρήση, πάρε με το ίδιο πινέλο τα 3 χρώματα και τοποθέτησε τα κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου για να έχεις ένα αρκετά καλοκαιρινό αποτέλεσμα!

Παίρνει Pass γιατί είναι η μόνη παλέτα που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές.


Τα καινούρια προϊόντα χειλιών που θα βρεις από την ίδια εταιρία είναι τα Vivid Hot Lacquer τα οποία είναι υγρά κραγιόν με βελούδινη υφή, στεγνώνουν matte, διατηρώντας όμως μια δόση λάμψης. Τα χρώματα που βλέπεις από αριστερά προς τα δεξιά είναι no76 Obsessed, no78 Royal (η απόχρωση του είναι προς το μοβ και όχι προς το μπλε όπως φαίνεται στην φωτογραφία), no64 Unreal, no82 Slay it.
Εφάρμοσε πρώτα ένα μολύβι χειλιών σε κοντινή απόχρωση και από πάνω βάλε το υγρό κραγιόν για να έχεις ένα πιο ομοιόμορφο και πλούσιο αποτέλεσμα.

Παίρνουν Pass γιατί ακόμα και αν φύγει το χρώμα από τα χείλι σου, θα μείνει μια λεπτή στρώση σαν φυσική απόχρωση.


Η καινούρια σειρά περιποίησης προσώπου που θα βρεις από την L'oreal είναι η Fine Flowers με εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και γιασεμί. Είναι 4 προϊόντα για ντεμακιγιάζ, ενυδάτωση και καθαρισμό προσώπου. Η καλύτερη σειρά προϊόντων που έχω δοκιμάσει από την εταιρία! Τα χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ κάθε μέρα και έχω δει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του δέρματος μου.

Τα δυο πρώτα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι το βαζάκι με την κρέμα καθαρισμού, την οποία εφαρμόζω για να αφαιρέσω το μακιγιάζ και ύστερα το gel καθαρισμού το οποίο από μόνο του μπορεί να αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ και να καθαρίσει την επιδερμίδα. Το gel είναι το αγαπημένο μου προϊόν από την σειρά επειδή μέσα σε λίγα λεπτά έχω ένα καθαρό δέρμα χωρίς μακιγιάζ και ενυδατωμένο.

Τα δυο επόμενα προϊόντα είναι το γαλάκτωμα το οποίο εγώ τοποθετώ αφού έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου με το gel και αφαιρεί οτιδήποτε έχει μείνει στην επιδερμίδα και την ενυδατώνει. 
Για το τέλος ένα ακόμα αγαπημένο προϊόν είναι η lotion η οποία είναι extra ενυδατική και δίνει μια πολύ ωραία φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

Παίρνει ένα μεγάλο Pass και σου προτείνω να την δοκιμάσεις γιατί θα δεις από τις πρώτες κιόλας χρήσεις μεγάλες διαφορές στην επιδερμίδα σου!


Για το τέλος άφησα ένα άκρως καλοκαιρινό προϊόν, το Spray tan Foundation από ArtDeco το οποίο ψεκάζεις στα πόδια σου για μια extra δόση μαυρίσματος. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή, και απλώνεται χωρίς κόπο και χωρίς να αφήνει κενά. Το χρώμα του είναι ένα bronze τροπικό και είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού που είναι πιο λευκά τα πόδια σου από όσο περίμενες..

Παίρνει Pass για το πολύ όμορφο χρώμα που αφήνει στα πόδια.

Προς τις εταιρίες που θέλουν να εμφανιστούν τα προϊόντα τους σε αυτή τη στήλη και να γίνουν reviews, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο email: alexandridou.alexandra1@gmail.com



Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



1 comment:

Instagram