White Jeans


Αν ψάχνεις looks, ιδέες και outfits για αυτές τις μέρες, αν θέλεις κάτι άνετο και κομψό, σου έχω ακόμα μια πρόταση. Με βάση το ασπρόμαυρο χρώμα και σε συνδυασμό με το μπλε, μπορείς να δημιουργήσεις ένα χρωματικά ουδέτερο ντύσιμο και αρκετά εντυπωσιακό.

Το άσπρο παντελόνι, υφασμάτινο ή jean, το έχω φορέσει και συνδυάσει σε αρκετά looks και αυτό γιατί είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα για το καλοκαίρι και ταιριάζει από το καθημερινό σου ντύσιμο μέχρι και το βραδινό. Επέλεξα να το συνδυάσω με μία αρκετά φαρδιά και μακρυά ριγέ μπλούζα σε ανάλογους τόνους από το ηλεκτρονικό κατάστημα SheIn, η οποία έχει βολάν στα μανίκια (ένα trend που βλέπεις συχνά). Προτίμησε τέτοιου είδους μπλούζες γιατί κρύβουν εύκολα ατέλειες του σώματος και είναι πολύ άνετες.

Οι backpacks είναι από τα πιο έντονα στοιχεία της μόδας που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πολλά στυλ, χρώματα και υφές, αναζήτησε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα! Η συγκεκριμένη που κρατάω, μπορεί να γίνει και μπουγκί ώμου άρα δυο στυλ σε μια τσάντα. Τέλος, για τα παπούτσια, ένα μποτάκι peep top σε τζιν ύφασμα, ένα ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο για όσες το τολμήσουν, μπορούν να μετατρέψουν εύκολα ένα outfit από καθημερινό σε βραδινό.

Wearing:
Blouse: SheIn (Shop it here) || Jeans: Lee || Shoes: S.Piero|| Bag: Numeroventidue









Photo credits: Κατερίνα Πάρδου

Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. I love that top, it is so on trend! You have such a lovely blog here by the way! x

    adelelydia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot Adele! Yeah, the top is so on trend :)

      Delete

Instagram