Tailor's Art Handmade Collection


Η εταιρία Tailor's Art Handmade είναι δημιουργία της Νατάσσας Σεργιάδη, μια έμπειρη σχεδιάστρια μόδας απόφοιτη της σχολής Zer-Fam, η οποία σχεδιάζει την δική της συλλογή ρούχων με μεγάλη επιτυχία.

Επηρεαζόμενη από τις δεκαετίες του '20, '50, '60 αλλά από τις απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας, δημιουργεί με πρωτότυπες ιδέες πληθώρα ρούχων όπως φούστες, φορέματα, παντελόνια, μπλούζες και πολλά ακόμα. Το ανυπότακτο style της στις τάσεις μόδας της δίνει το κίνητρο για να χρησιμοποιεί υφάσματα με patterns που δεν βλέπεις συχνά στην αγορά, χρώματα άλλοτε έντονα και άλλοτε ήπια, καλύπτοντας κάθε προτίμηση και κάθε επιλογή του πελάτη της.
Αναδικνύοντας την θηλυκότητα, σχεδιάζει ρούχα που ακολουθούν τις καμπύλες του σώματος, ρούχα σε αυστηρές αλλά και αέρινες γραμμές.

Μέσα από τα σχέδια της, ζωντανεύει μια άλλη εποχή καθώς διατηρεί το style των κλασσικών γραμμών προσθέτοντας σε αυτές μια πιο funky και girly διάθεση. Απευθύνετε σε γυναίκες κάθε ηλικίας με προτίμηση στο πιο εναλλακτικό style με αγάπη στα χειροποίητα ρούχα και σε καλής ποιότητας υφάσματα.
Θα βρείτε όλες τις δημιουργίες διαδικτυακά στη σελίδα της.

Φωτογραφία: Θάνος Αθανασίου
Mua/Hairstylingh: Σοφία Καραθανάση
Μοντέλο: Φωτεινή Αντωνιάδη/Fazma Models

Εμπνευσμένο από την δεκαετία που ΄50 προσθέτοντας στοιχεία του σήμερα

Beachwear funky με γεωμετρικά σχέδια και λουλούδια, παραπέμποντας σε μια άλλη εποχή

Girly διάθεση με αίσθηση από '50

'50's σε συνδυασμό με funky στοιχεία

Αντρόγυνο στυλ με funky διάθεση
Casual chic με ρετρό διάθεση


Girly διάθεση με αίσθηση από '50
'50's με στοιχεία του σήμερα

Αντρόγυνο στυλ σε συνδυασμό με casual chic


Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

Instagram