#My Instagram Life


#Myinstagramlife είναι το καινούριο hashtag του τι συμβαίνει στην καθημερινότητα μου από τις φωτογραφίσεις, τα events μέχρι και τα συνεχόμενα instagram stories που ανεβαίνουν!

Αν δεν με έχεις ακολουθήσει ακόμα, βρες με με το όνομα @studyaboutfashion ή απλά κάνοντας κλικ εδώ.
Στο σημερινό άρθρο, έχω βάλει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο profil μου αλλά και αυτές που έχω δημοσιεύσει στα stories. Περιλαμβάνουν τις πρόσφατες διακοπές μου στην Εύβοια (σύντομα θα ανέβει και ένα ξεχωριστό άρθρο), στις επιδείξεις μόδας που παρευρέθηκα, στα μέρη που πήγα αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους βρέθηκα!

Αν θέλεις να μάθεις από που είναι τα ρούχα που φοράω σε κάποια φωτογραφία, άφησε μου μήνυμα κάτω από το άρθρο ή στο Istagram στην αντίστοιχη εικόνα που έχω ανεβάσει!

Υ.Γ Δες το καινούριο e-shop που έχει ανοίξει και διάλεξε τα πιο όμορφα κομμάτια για την άνοιξη-καλοκαίρι που έρχεται!

Enjoy..

















           Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

5 comments:

  1. Nice photos :)
    M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/search/label/MariaV.
    Maria Vidrasco

    ReplyDelete
  2. Αλεξάνδρα μου, είσαι από τα λίγα κορίτσια που απολαμβάνω τις φωτογραφίσεις σου. Σου ταιριαζει αυτό το κομμάτι της μόδας να το πω; Μπράβο κορίτσι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρία! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά και το θέμα με το οποίο ασχολούμαι! <3 <3

      Delete
  3. Χάρηκα πολύ που σε είδα στο Athens Xclusive Designers Week! Τώρα που έχω λίγο χρόνο να κανονίσουμε και για εκείνο τον καφέ που είχαμε πει ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χάρηκα πολύ και εγώ που σε είδα ξανά από κοντά!
      Φυσικά θα το κανονίσουμε! <3

      Delete

Instagram