Dear Italy


Πριν από λίγα χρόνια σκεφτόμουν ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές, εκείνες που έχεις λίγο παραπάνω χρόνο για ξεκούραση και για ταξίδια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αλλάξει γνώμη, δύσκολα συγκρίσεις τις μέρες με ήλιο στην θάλασσα όμως από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω χειμερινές διακοπές είναι σαν να προστέθηκε άλλο ένα καλοκαιράκι μέσα στον χρόνο.

Κοντά στις μέρες της αλλαγής του χρόνου, πήρα το αεροπλάνο και μαζί με την παρέα μου ταξιδέψαμε στην Ιταλία. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι αυτή την μαγική για εμένα χώρα και αυτή την φορά ο προορισμός ήταν η βόρεια πλευρά. Έμεινα για 5 ημέρες στην Πάντοβα και μια από αυτές επισκέφτηκα και την Βενετία.

Η Πάντοβα είναι μια σχετικά μικρή πόλη, με αρκετά μεγάλα πεζοδρόμια, πλακόστρωτους δρόμους ας το πω, ιδανικό για να κάνεις την βόλτα σου με το ποδήλατο και κτήρια με πόλη όμορφη αρχιτεκτονική.  Είναι μια πόλη στην οποία θα μπορούσα να μένω για ένα χρονικό διάστημα, όπως επίσης στην Σιένα και Φλωρεντία όπου είχα επισκεφτεί την προηγούμενη φορά.

Από του λογαριασμούς μου σε Instagram και Facebook θα είχες σίγουρα δει αρκετές φωτογραφίες, όπου και εγώ όταν τις ανέβαζα δύσκολα μπορούσα να πιστέψω ότι είχα δει αυτά τα μέρη σε λίγες μόνο μέρες. Αν δεν με ακολουθείς, κάνει κλικ για να με ακολουθήσεις σε Instagram και Facebook.

Η Βενετία είναι μια πόλη με αρκετό τουρισμό και δικαιολογημένα εφόσον δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα τέτοιο τοπίο με τόσα πολλά κανάλια, γόνδολες και σοκάκια. Στην αρχή ήμουν με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και τραβούσα ότι ακριβώς έβλεπα όμως μετά από μερικές ώρες βλέπεις τόσα πολλά κανάλια και γεφυρούλες που σίγουρα τα χορταίνεις.
Αν μου δινόταν η ευκαιρία και πάω και τρίτη φορά στην Ιταλία, σίγουρα θα το έκανα, θα ήθελα να επισκεφτώ ακόμα περισσότερες πόλης και να δω όσα περισσότερα μπορώ.






















 Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

12 comments:

  1. Πανέμορφες φωτογραφίες! Σε έβλεπα και στο Instagram που ανέβαζες φωτογραφίες από εκεί ^.^

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου! Είχα τρελαθεί να ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram χαχα!

      Delete
  2. Υπέροχη ανάρτηση και φωτογραφίες! Τέλος Μαρτίου θα κάνω κι εγώ αυτό το φοβερο ταξίδι (Βενετία, Βερόνα και Παντοβα) με την παρέα μου και ήδη ανυπομονώ ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Ήθελα πολύ να πάω Βερόνα αλλά δεν τα κατάφερα οπότε θα περιμένω το άρθρο σου! <3

      Delete
  3. This is so pretty! Italy has so much magic. You look lovely btw

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  4. Υπέροχες φωτογραφίες απο μια υπέροχη πόλη. Ελπίζω να πέρασες φανταστηκά!!! ;-)

    ReplyDelete
  5. Τέλειες φωτογραφίες!! Η Ιταλία είναι όνειρο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ένα όνειρο, ακριβώς όπως το λες!

      Delete
    2. Θα με ακολουθήσεις στο instagram; username eirinikoko

      Delete

Instagram