Walk with style


Στα τελευταία fashion posts του προηγούμενου μήνα σου έδειξα πως να διαμορφώσεις το Bohemian style, εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας ένα απλό φόρεμα το οποίο μπορεί να βρίσκεται ήδη στην ντουλάπα σου και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Σήμερα θα σου δώσω αλλά μια ιδέα, άλλον ένα τρόπο, αλλά αυτή τη φορά κάνοντας το και λίγο πιο βραδινό.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα maxi φορέματα πρέπει να το κάνεις. Αν πάλι, τα υποστηρίζεις και τα φοράς συχνά, γιατί να μην βάλεις ακόμα ένα στην ντουλάπα σου;
Τον χειμώνα μου αρέσει να φοράω φορέματα τα οποία λίγο γκριζάρουν, είναι πιο ουδέτερα, δεν έχουν μεγάλη ένταση χρώματος αλλά ξεχωρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

Για αυτό σήμερα επέλεξα ένα φόρεμα το οποίο παίζει ανάμεσα στα χρώματα του πράσινου, γκρι και του πολύ ανοιχτού καφέ. Είναι maxi, το οποίο όμως έχει δυο μεγάλα ανοίγματα στο πλάι, δίνοντας κίνηση στο φόρεμα, κάνοντας το πιο εύκολο να το φορέσεις και αναδεικνύοντας τα πόδια αλλά και το παπούτσι που επέλεξες να φορέσεις. Η λεπτομέρεια που έχει με τους ανοιχτούς ώμους, είναι ένα ακόμα trend του χειμώνα.

Επέλεξα να το συνδυάσω με το αγαπημένο μου μάλλινο μαύρο καπέλο, must για να διαμορφώσει το bohemian style και ένα μακρύ κόσμημα στο λαιμό. Προτίμησε με φορέματα τα οποία είναι μακρυά και έχουν κάποιο άνοιγμα, να φορέσεις μπότα είτε πάνω από το γόνατο είτε όχι και με τακούνι για να σου δώσει ύψος και να αναδειχτεί καλύτερα το μήκος του φορέματος. Βάλε nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου για να ταιριάζει με το σύνολο, οι οποίες είναι κατάλληλες και για τις πρωινές ώρες.

Wearing:
Dress: Hype Find it here || Boots: Celebrity Shoes || Hat: Celestino || Necklace: Accessorize















Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

4 comments:

  1. Φανταστικό φόρεμα.. Και μου άρεσε πολύ που το συνδύασες με ψηλές μπότες :)
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι και τα δυο κομμάτια από τα αγαπημένα μου! <3

      Delete
  2. Very beautyful)
    lenhenbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete

Instagram