Lavera for hair + Giveaway


Ομορφιά, μαλλιά, προϊόντα, ακριβώς ότι χρειάζεσαι αν είσαι λάτρης την περιποίησης και σου αρέσει να δοκιμάζεις συνεχώς καινούρια προϊόντα! Την Lavera την ξέρεις; 

Αν δεν την έχεις γνωρίσει ακόμα, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις ανάμεσα στα διάφορα βιολογικά προϊόντα που έχει και αν την γνωρίζεις και την χρησιμοποιείς ήδη, πρέπει να μάθεις την καινούρια σειρά που έχει βγάλει! Μια σειρά με shampoo και conditioner για διάφορους τύπους μαλλιών, εγώ δοκίμασα τα προιόντα για λάμψη και ζωντάνια και παρακάτω θα διαβάσεις την γνώμη μου για αυτά!

Δες το προηγούμενο άρθρο που είχα γράψει για την κρέμα νυκτός από την Lavera.

(Για τον διαγωνισμό κατέβα πιο κάτω)


Στην σελίδα μου στο Facebook και στο Instagram σου είχα δείξει ήδη ότι παρέλαβα αυτό το υπέροχο δεματάκι. Κάνε Like και Follow για να βλέπεις καθημερινά posts!

Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και εσύ αυτά τα 2 προϊόντα παίρνοντας απλώς μέρος στο διαγωνισμό στην σελίδα μου στο Facebook! Ακολούθησε τα βήματα και 2 τυχερές θα παραλάβουν τα δώρα τους!
Ο διαγωνισμός λήγει στις 3 Ιανουαρίου!


Το shampoo όπως επίσης και η κρέμα μαλλιών περιέχουν μολόχα και εκχύλισμα μαργαριταριού όπως αναφέρεται στην συσκευασία. Τα δοκίμασα για 5 λουσίματα, έχουν υπέροχη μυρωδιά η οποία δεν χάνεται αμέσως μετά το λούσιμο και αν τα μαλλιά σου χρειάζονται περισσότερη ζωντάνια τότε σου προτείνω να τα δοκιμάσεις. Τα shampoo, έχει ένα υπόλευκο χρώμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να καθαρίσει τα μαλλιά σου και η συσκευασία είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.


Η κρέμα μαλλιών, έχει και αυτή ένα πολύ ωραίο και φυσικό άρωμα, η υφή της είναι ελαφρώς παχύρρευστη και για καλύτερα αποτελέσματα εφάρμοσε την κυρίως στα σημεία που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα μαλλιά σου. Εγώ την εφάρμοσα από την μέση των μαλλιών και κάτω. 
Η ενυδάτωση δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους διότι η συγκεκριμένη σειρά εστιάζει στο να επαναφέρει την ζωντάνια στα μαλλιά σου!

         Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

3 comments:

  1. Such a great product!! thanks for sharing :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. ΥΠΕΡΟΧΟ <3 ΜΟΝΑΔΙΚΟ <3 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ <3 <3 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 <3 <3 instagram bagia9837

    ReplyDelete

Instagram