December Instagram Storie


Τι να σου πω για αυτόν τον μήνα; Μου αρέσει που μπήκε το κρύο, που φοράω τα πιο ζεστά μου ρούχα, που βάζω κάθε μέρα το κασκόλ μου και που βρίσκω χρόνο να απολαμβάνω μικρές χαρές.
Ο Δεκέμβρης μήνας μπήκε πολύ όμορφα και συνεχίζεται, με πολλές εκδηλώσεις στις οποίες παρεβρέθηκα (θα στα πω και πιο κάτω) και πολύ φαγητό!

Θα χαρώ πολύ να με ακολουθήσεις στην σελίδα μου στο Instagram (@lexiialex), να τα λέμε και από εκεί καθημερινά με πολλές φωτογραφίες! Μέσα από το Instagram, σου δείχνω στιγμιότυπα από τις διάφορες εκδηλώσεις που πηγαίνω, καινούρια trends σε μόδα και ομορφιά και διάφορα μέρη της Αθήνας με πολύ ωραίο brunch που πρέπει να επισκεφθείς.


Στα Hondo Center στην Γλυφάδα παρέα με την Glov και την Make A Wish.




Το καινούριο nail trend στα νύχια το έμαθες; Η Swarovski έβγαλε τα crystal pixie, τα κρυσταλάκια με τα οποία μπορείς να στολίσεις τα νύχια σου, όπως εγώ παρέα με τα καταστήματα Nyxi-Nyxi αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους!


Η εταιρία Lavera με προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, έβγαλε μια καινούρια σειρά με shampoo και κρέμα μαλλιών. Έρχεται σύντομα review post και διαγωνισμός!!


Στο Collective Store στο Κολωνάκι μαζί με την Marie Claire και το πρώτο Street Fashion event!



Μην ξεχάσεις να δεις τα Fashion Looks του Δεκεμβρίου!

     Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. The outfits are super stylish and the food looks delicious! Great post :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete

Instagram