Make up to Fall in love


 Είμαστε στα τέλη του φθινοπώρου, μια εποχή που λατρεύω επειδή την έχω συνδέσει με την ανανέωση από τις καθημερινές μου συνήθειες, μέχρι και το μακιγιάζ, για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα.

 Ανακάλυψα δυο εταιρίες με υπέροχα καλλυντικά, με μεγάλη ποικιλία και πολλά χρώματα. Μιλάω για την Absolute και την Nicka K των οποίων τα προϊόντα μπορείς προμηθευτείς μέσα από το site τους. Μπορείς να βρεις από προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια, τα μαλλιά, διάφορα πινέλα αλλά και αξεσουάρ. Δοκίμασα μια ποικιλία από αυτά, τα τέσταρα για αρκετό χρονικό διάστημα και μόνο καλά λόγια έχω να σου πω..

Εδώ και αρκετό καιρό, για την εφαρμογή του make up στο πρόσωπο, χρησιμοποιούσα πινέλο μέχρι που άρχισε να μου χαλάει και αποφάσισα να δοκιμάσω τα διάσημα πλέον σφουγγαράκια. 
Από την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα εντυπωσιάστηκα και με σιγουριά είναι το αγαπημένο μου face tool. Πρέπει να το δοκιμάσεις! Μπορείς να το βρεις εδώ, είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με διάφορα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Πριν το χρησιμοποιήσω το έπλυνα (δεν αυξάνεται σε μέγεθος), με την πίσω πλευρά άπλωσα το make up και με την πιο μυτερή, το concealer. Αλώνεται ομοιόμορφα, δεν αφήνει κενά σημεία ούτε μαζεύεται όλο το προϊόν σε μια μεριά δίνοντας, το αποτέλεσμα που θέλεις.



Επειδή ένα eyeliner δεν είναι ποτέ αρκετό...γιατί να μην πάρω ακόμα ένα; Εξάλλου υπάρχουν τόσα πολλά πινελάκια που θέλω να δοκιμάσω μέχρι να βρω αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εμένα. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από απλά eyeliner μέχρι αρκετά περίεργες μύτες για εντυπωσιακά looks, μπορείς να τα δεις εδώ. Διάλεξα μια παχιά και κοφτή μύτη, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να σου δώσει 3 διαφορετικά αποτελέσματα. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και για την καλύτερη χρήση θα σου πρότεινα να το αφήσεις ανάποδα πριν το εφαρμόσεις.



Τα hightliters, τα χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση όλο το χρόνο επειδή δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο συνολικό μακιγιάζ και κυρίως στις φωτογραφίες. Τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμάω τα πιο bronze και τον χειμώνα τα πιο ανοιχτόχρωμα. Το συγκεκριμένο hightliter βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, δες εδώ, είναι σε υγρή μορφή και σε αρκετά μεγάλη ποσότητα. Σίγουρα θα αργήσει να μου τελειώσει και αυτό γιατί, όπως βλέπεις στην φωτογραφία πιο κάτω, χρειάζομαι μια πολύ μικρή ποσότητα για να δώσω το αποτέλεσμα που μου αρέσει.



Το φθινόπωρο χρησιπομοιούμε χρώματα σωστά; Από τα πιο ήπια, τα nudes μέχρι τα μωβ και τα μπλε χωρίς ενδοιασμούς! Δοκίμασα αυτή την παλέτα από Absolute New York με τα 12 χρώματα, κάποια matte και άλλα με glitter, σχεδόν κάθε φορά που έβγαινα έξω επειδή έχει μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα που σου επιτρέπει να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Στην προτείνω, είναι μια καλή επιλογή για τα ταξίδια σου καθώς δεν πιάνει πολύ χώρο και σου εξασφαλίζει χρώματα για κάθε look σου. Θα την βρεις εδώ, σε πολύ καλή τιμή.



 

       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


6 comments:

  1. μ αρεσε πολύ το eyelinewr!! Ψαχνω ένα με έντονο χρώμα και ειδικα αυτό που γραφει με τρια διαφορετικα μεγεθη ειναι σουπερ!! Μόνο μέσω διαδικτύου μπορώ να τα αγοράσω??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Κατερίνα! Είναι αρκετά καλό και εύκολο στην χρήση! Να το δοκιμάσεις! Από όσο ξέρω μόνο από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα μπορείς να παραγγείλεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τους στείλεις ένα email ή μήνυμα στο facebook. Στην ιστοσελίδα τους θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι!

      Delete
  2. πολυ ομορφο ποστ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου :)

      Delete
  3. Παλέτα μοιάζει πολύ με της Urban Decay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν την έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη αλλά έχω ακούσει καλά λόγια!

      Delete

Instagram