Jurlique | Press Event


Πριν μερικές μέρες, συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το event από την εταιρία Jurlique, στο οποίο παραβρέθηκα, γνώρισα την εταιρία, το καινούριο τους προϊόν και φυσικά τράβηξα πολλές φωτογραφίες. Σίγουρα έχεις δει κάποια στιγμιότυπα μέσα από την σελίδα μου στο Facebook, Instagram αλλά και στο Snapchat (αν δεν με ακολούθησε, πρόσθεσε με με το όνομα f.lexi) και σε αυτό το άρθρο θα δεις και θα διαβάσεις πολλά ακόμα.

H Jurlique είναι μια Αυστραλιανή εταιρία η οποία στηρίζεται στην δύναμη της φύσης, έχοντας μια μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα. Το καινούριο προϊόν που έχει βγάλει στην αγορά, όπου ήταν και ο λόγος της διοργάνωσης της εκδήλωσης, είναι το Activating Water Essence. Είναι ένα ενυδατικό συμπύκνωμα σε υγρή μορφή το οποίο εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και το ντεκολτέ. Αναφέρεται πως χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας και περιέχει εκχυλίσματα από την ρίζα του φυτού μολόχα.
Έρχεται σε μια γυάλινη συσκευασία των 150mL, αποτελεί μια μικρή πολυτέλεια στο μπάνιο σου και σίγουρα ένα αρκετά ιδιαίτερο προϊόν, κάτι διαφορετικό.

Μόλις το δοκιμάσω, θα σου γράψω σε ένα ξεχωριστό άρθρο την γνώμη μου για αυτό...stay tuned!

Outfit
 Trousers: Hype / Shirt: Zara / Shoes: Superga / Bag: Migato





Φωτογραφία με την Τίνα Μιχαηλίδου



Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



4 comments:

  1. Love your pictures it looks amazing!

    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    ReplyDelete
  2. Κουκλιτσα ! Και πολυ ωραιες φωτογραφιες :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσαν! <3

      Delete

Instagram