Chic Office Look from SammyDress


Πριν μερικές βδομάδες, είχα δεχτεί μια πρόταση στον λογαριασμό μου στο snapchat, ένα request από μια κοπέλα για ένα συγκεκριμένο outfit style το οποίο θα ήθελε να δει στο blog μου και να πάρει ιδέες από αυτό. 
Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να με ακολουθήσεις στο snapchat με το όνομα f.lexi στο οποίο ανεβάζω στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μου. Θα περιμένω και το δικό σου μήνυμα για το ποιο style θα ήθελες να δεις από εμένα, προτάσεις που θέλεις να σου δώσω και απορίες μόδας που θέλεις να σου λύσω!

Αναφέρομαι στο Office look, εκείνο το σύνολο ρούχων που φοράς στο γραφείο σου, στη δουλειά σου, την πρακτική σου ή οτιδήποτε είναι αυτό στο οποίο πηγαίνεις καθημερινά και θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο stylish.

Σε συνεργασία με το site Sammydress.com επέλεξα το κατάλληλο για εμένα outfit, κάτι άνετο, εντυπωσιακό και ένα trend του χειμώνα που πρέπει να το φορέσεις. Velvet ή αλλιώς βελούδο ή αλλιώς "είναι στη μόδα"! Το έχεις δει σίγουρα αλλά θα συνεχίσεις να το βλέπεις σε outfits, casual ή chic, σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ (όπως τα αγαπημένα chokers) και τσάντες. 
Εγώ το προτίμησα σε φόρεμα, ένα στενό midi φόρεμα το οποίο φτάνει κάτω από το γόνατο, σε ένα υπέροχο μπλε - navy χρώμα. Έχει φαρδιά τιράντα, αρκετά ανοιχτή λαιμόκοψη και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί συνδυάζεται εύκολα. 

Επέλεξα να το φορέσω με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, το οποίο καταλήγει σε μανίκι καμπάνα, με δυο στρώσεις υφάσματος. Αυτή η λεπτομέρεια μετατρέπει το ντύσιμο σου σε ένα πιο stylish look το οποίο θα συναντήσεις συχνά σε πουκάμισα, μπλούζες αλλά και φορέματα.
Για παπούτσια, φοράω μαύρα μποτάκια σε suede ύφασμα με ελαφρώς ψηλό τακούνι, για να μπορώ να κινούμαι άνετα χωρίς να με κουράζει το ύψος.









Wearing:

Dress : SammyDress
Shirt : SammyDress
Shoes : SammyDress
Jacket: Pull and Bear
Sunglasses: Oramaoptics


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

9 comments:

  1. Such a cool and pretty outfit!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίος ο συνδυασμός λευκο πουκάμισο+μαυρο φόρεμα ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Το φόρεμα είναι ένα βαθύ μπλε, σε κάποιες φωτογραφίες όμως δεν είναι πολύ ευδιάκριτο..

      Delete
  3. Πολύ ωραίο κομμάτι!!! <3

    ReplyDelete
  4. Πολύ όμορφο outfit!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  5. Lovely blog thanks for taking the time to share this.

    ReplyDelete

Instagram