Bohemian Stripes


Ένα style που έρχεται από τα παλιά, μια τάση που έρχεται ξανά και ξανά στην μόδα, υποστηρίζεται από ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού γιατί μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα σου. Το bohemian style, φέτος θα το βρεις στην πιο ελεύθερη μορφή του και σήμερα θα σου δείξω ένα look που μπορείς να το φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου ή στην βόλτα σου αλλά είναι και μια κατάλληλη βραδινή επιλογή.

Έχω συνδέσει το bohemian style αρκετά με τα φορέματα και αυτό γιατί είναι το πιο εύκολο κομμάτι, δεν απαιτεί πολλούς συνδυασμούς και σου προσφέρει άνεση. Αυτόν τον μήνα καθώς και τον Δεκέμβριο θα σου δίνω συνέχεια boho συμβουλές, ιδέες για το τι να φορέσεις καθημερινά και πως να υποστηρίξεις αυτή την τάση πάνω σου.

Το boho απαιτεί χρώματα, πολλές αποχρώσεις άλλοτε με πολλά σχέδια και άλλοτε με πολλές γραμμές. Επέλεξα ένα φόρεμα το οποίο παίζει με τις αποχρώσεις του ροζ, δίνοντας ένα ωραίο αποτέλεσμα με λωρίδες χρώματος. Είναι από εκείνα τα φορέματα όπου η μια μεριά δένει με την άλλη και με λεπτομέρειες όπως το χιαστί στο στήθος και το σούρωμα στο τελείωμα από το μανίκι.

Αυτό που πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν λείπει από πάνω σου είναι το καπέλο. Εκείνα τα μάλλινα, ζεστά, μεγάλα καπέλα που σου δίνουν style, άνεση και σου ανεβάζουν την διάθεση. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιο στην ντουλάπα σου, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε αρκετά ρούχα όπως το μαύρο και το καφέ-μπεζ.

Επέλεξε εκείνο το μεγάλο, έντονο και με αρκετά σχέδια κολιέ, φόρεσε πολλά δαχτυλίδια γιατί όταν έρχεται η ώρα του boho, όσα και να βάλει δεν είναι ποτέ αρκετά. Για παπούτσια θα σου πρότεινα ψηλές μπότες ή μποτάκια μιας και ο χειμώνας μόλις μπήκε! Πάρε το παλτό σου, την τσάντα με τα κρόσσια και είσαι έτοιμη.














Wearing:

Dress : Hype |Find it here
Hat : Celestino
Shoes : H&M
Necklace: H&M


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. παντα τα ρουχα με ριγες με δυσκολευουν να τα συνδυασω... πολυ ωραιαα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπίζω με αυτό το outfit να σε βοήθησα λίγο με αυτά τα ρούχα! Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου <3

      Delete

Instagram