Pop of color


Το καθημερινό μου style, το casual που επιλέγω να φοράω τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αποτελείται κυρίως από ουδέτερα χρώματα. Το άσπρο και το μαύρο είναι από τα αγαπημένα μου και τα πιο πολυφορεμένα, όμως αρκετές φορές θέλοντας να σπάσω την μονοτονία, είτε αντικαθιστώ κάποιο με ένα ρούχο σε έντονο ή pastel χρώμα είτε διατηρώ την ασπρόμαυρη βάση και προσθέτω λίγο χρώμα.

Θα σου δώσω ιδέες λοιπόν, για το πως μπορείς να πετύχεις αυτή την ένταση χρώματος χωρίς να φαίνεται υπερβολικό το σύνολο και φυσικά να μπορέσεις να το προσαρμόσεις στο δικό σου style. Πριν λίγο καιρό κοιτούσα το site SheIn και έψαχνα ένα κομμάτι το οποίο θα χρησιμοποιούσα για να διαμορφώσω ένα outfit και να γράψω για αυτό στο blog μου. Έπεσα πάνω σε μια καμπαρντίνα ή μάλλον ένα μακρύ παλτό το οποίο είναι αμάνικο και έχει ένα έντονο κίτρινο χρώμα. 

Μέσα από το άρθρο και την φωτογράφιση, θέλω να σου δείξω πως ακόμα και την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα, υπάρχουν χρώματα τα οποία μπορεί να σου θυμίζουν καλοκαίρι όμως φοριούνται άνετα και αυτή την εποχή, και σε παρακινώ να τα δοκιμάσεις! Το κίτρινο χρώμα, το ανοιχτό μέχρι και τις πιο σκούρες αποχρώσεις, θα το συναντήσεις αρκετά φέτος ιδιαίτερα σε ρούχα μακρυά με αρκετό ύφασμα όπως τα παλτό. Από τα πιο ζεστά μέχρι τα πιο ανάλαφρα υφάσματα, όπως αυτό που έχω επιλέξει εγώ, μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το outfit σου, χωρίς καθόλου κόπο.

Αν είσαι ακόμα στην αρχή και ψάχνεις πως μπορείς να προσαρμόσεις τέτοια χρώματα στο look σου, σου προτείνω να δημιουργήσεις πρώτα μια ουδέτερη βάση σε χρώματα άσπρο και μαύρο, συνδυασμένα μεταξύ τους ή ένα total black look. Θα σε διευκολύνει πολύ, θα τονίσει την ένταση του χρώματος, δεν θα δυσκολευτείς με το να συνδυάσεις πολλά χρώματα μεταξύ τους και μπορείς να φορέσεις μια πληθώρα από κοσμήματα.

Περιμένω τα σχόλια σου για το αν θα επέλεγες ένα τέτοιο χρώμα και για το πόσο σου αρέσει το casual και το chic look συνδυασμένο με έντονο κίτρινο χρώμα.














Wearing:

Coat : SheIn
Trousers : Stradivarius
Blouse : H&M
Shoes: Migato


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

10 comments:

  1. Πανέμορφες οι γόβες σου :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου <3

      Delete
  2. Υπέροχη!!! το κίτρινο σε φωτίζει πάρα πολύ!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη :)

      Delete
  3. Πολύ όμορφο και κομψό outfit. Συμφωνώ με την επιλογή ενός έντονου χρώματος για να σπάσεις την μονοτονία και η συγκεκριμένη καμπαρντίνα φαίνεται τέλεια!!
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ όμορφη! Ένα ρούχο σε έντονο χρώμα πάντα κάνει την διαφορά!
      Φιλιά πολλά!

      Delete
  4. Ωραία επιλογή! Εγώ τελευταία σκέφτομαι την αφορά ενός παλτό σε απόχρωση ''κροκί'' (αλήθεια δεν ξέρω πως λέγεται. Το έχω δει στα Massimo Dutti και με φλερτάρει άσχημα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Κορίνα! Είναι πολύ όμορφα όλα αυτά τα χρώματα που παραπέμπουν στο κίτρινο αλλά και στο καφέ. Σε προτρίνω να το επιλέξεις!! <3

      Delete
  5. Λατρεύω το έντονο χρώμα σε μικρές δόσεις όταν το υπόλοιπο outfit είναι total black ή monochrome! Το κίτρινο που επέλεξες σου πηγαίνει πολύ και προσδίδει πραγματικό ενδιαφέρον!! Πανέμορφες φωτογραφίες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ, μόνο που αντί για το μονοχρωματικό επέλεξα να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη αντίθεση του άσπρου-μαύρου. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρτίνα μου <3 <3

      Delete

Instagram