When it Doubt wear Burgandy


Ποιο είναι το αγαπημένο μου φθινοπωρινό look; Πιθανότατα αυτό γιατί συνδυάζει ένα αγαπημένο χρώμα για φθινόπωρο και χειμώνα, το μπορντό και ένα mini chic print με μαύρες λεπτομέρειες.

Αυτή η εποχή είναι από τις αγαπημένες μου για styling επειδή μπορώ να φορέσω εκείνο το μακρύ παντελόνι που έχω στην ντουλάπα μου χωρίς να ζεσταίνομαι και εκείνο το κοντό μπλουζάκι χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι από πάνω. Φθινόπωρο τι να πεις..

Δεν συνηθίζω να φοράω συχνά ρούχα τα οποία είναι σετάκι όμως σε μερικές περιπτώσεις επιβάλλονται γιατί δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Είτε είναι φούστα με μπλούζα, είτε κάτι παρόμοιο με αυτό που φοράω εγώ σήμερα, τόλμησε το, είμαι σίγουρη ότι θα σου πηγαίνει!

Θα σταθώ πρώτα στο χρώμα του, σε αυτό το υπέροχο σκούρο κόκκινο χρώμα, στο μπορντό το οποίο ταιριάζει υπέροχα στις καστανές επιδερμίδες αλλά και στις πιο ανοιχτόχρωμες. Όταν το ρούχο έχει κάποιο μοτίβο πάνω του, συνήθως το επιλέγω με κλειστά μάτια γιατί με αποδεσμεύει από το να σκεφτώ με τι να το συνδυάσω γιατί από μόνο του κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το παντελόνι έχει το κατάλληλο style για να είναι άνετο, έχει πιέτες μπροστά το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και να έχεις κάποια παραπάνω κιλά δεν τα τονίζει, έχει ένα γύρισμα υφάσματος στο τέλος και δυο κουπιά. Ακόμα και αν το πάρεις σε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς δεν θα δείχνει άσχημο γιατί έχει σχεδιαστεί για να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό. Το μπλουζάκι, ένα crop top αμάνικο με βαθύ κολακευτικό άνοιγμα μπροστά και με μήκος που αφήνει μια περιοχή του δέρματος σου ακάλυπτη, δίνοντας ένα αισθησιακό τόνο.

Το συνδύασα με ένα χρυσό κόσμημα στο λαιμό το οποίο έχει αρκετές γωνίες και είναι αρκετό να καλύψει όλη την γκάμα αξεσουάρ. Μια μαύρη lace up γόβα συμπληρώνει υπέροχα το look για εκείνη την ιδιαίτερη εμφάνιση που έχεις στο πρόγραμμα σου.

Υ.Γ Δες το πρώτο autumn casual look για περισσότερες ιδέες!











Wearing:

Trousers : Hype
Top : Hype
Shoes: Migato
Necklace: Accessorize
Sunglasses: Oramaoptics

Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


8 comments:

  1. υπέροχο <3 και τα παπουτσια <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! Τα παπούτσια συμπληρώνουν το σύνολο <3

      Delete
  2. Ωραιο look, εχουμε καιρός ομως... στην Αθληνα εχει ακομη ζέστη ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για μεσημέρι απόγευμα είναι καλό από θέμα ζέστης, το βράδυ όμως χρειάζεσαι κάτι από πάνω επειδή τα πρώτα κρύα ήρθαν <3

      Delete
  3. Wow!!! το απόλυτο φθινοπωρινό look!!!
    Καταπληκτικές φωτογραφίες!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου! Νομίζω ότι λατρεύω αυτά τα φθινοπωρινά looks <3

      Delete
  4. Υπέροχο το σύνολο, το χρώμα από τα αγαπημένα μου η γόβα σικάτη!
    Είσαι μια κούκλα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το μπορντό είναι ένα χρώμα που λατρεύω! Ευχαριστώ για το σχόλιο Δέσποινα μου <3

      Delete

Instagram