Grey Autumn Empire


Θυμάσαι αυτές τις μέρες που οι ψιχάλες ήταν αρχή για μια μεγάλη αλλά στιγμιαία βροχή; Αυτές λοιπόν ήρθαν ξανά! Το φθινόπωρο μπορεί να μην μπήκε τελείως αλλά σίγουρα έκανε την εμφάνισή του. Τι θα επιλέξεις να βάλεις; 

Κάτι ελαφρύ, μήπως κάτι πιο ζεστό ή κάτι ενδιάμεσο; Αν δεν θέλεις ακόμα να αποχωριστείς το καλοκαίρι σου έχω την λύση στο outfit.

Η μόδα του φετινού καλοκαιρινού αλλά και τώρα του φθινοπώρου, είναι από τις αγαπημένες μου και ένας λόγος είναι επειδή περιλαμβάνει όλα εκείνα τα φαρδιά άνετα ρούχα που σε τοποθετούν μέσα στην μόδα και εκείνο το εμπριμέ style που σε αποδεσμεύει από τον συνδυασμό χρωμάτων.

Το πρώτο λοιπόν fashion post για το φθινόπωρο το οποίο περίμενα πως και πως να έρθει, επιλέγει για εσένα και σου προτείνει την πουκαμίσα. 
Ένα άνετο, ανάλαφρο και δροσερό ρούχο το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα καθώς έχει την ιδιαιτερότητα στο μήκος του, είναι maxi. Φτάνει μέχρι το τέλος του αστραγάλου, κατάλληλο όσο ποτέ για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Είναι αμάνικο κάτι το οποίο το κάνει αρκετά δροσερό, έχει ένα ελαφρύ γιακά και κουμπιά σε ένα μεγάλο μήκος του.

Στους χρωματιστούς συνδυασμούς του επικρατεί το γκρι με όλες τις αποχρώσεις του, από το άσπρο μέχρι και το σκούρο γκρι, επιτρέποντάς σου να το συνδυάσεις εύκολα με αρκετά αξεσουάρ και παπούτσια από σανδάλι μέχρι sneakers. Εγώ επέλεξα να το συνδυάσω με ένα κόσμημα στο λαιμό στα χρώματα του ασημί και του μαύρου, αποτυπώνοντας αυτή την ένταση του ρούχου.

Ακόμα ένα tip για το πως να το συνδυάσεις, είναι είτε όπως το έκανα εγώ, με shorts από μέσα και κλειστή την πουκαμίσα, ή με ένα slim παντελόνι, αφήνοντας ανοιχτά τα κουμπιά. 
Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει κόκκινο κραγιόν γιατί κάνει μια ωραία αντίθεση και είσαι έτοιμη!

Υ.Γ Πάτησε Like στην σελίδα μου στο Facebook για να βλέπεις πρώτη να καινούρια άρθρα που ανεβαίνουν!









Wearing:

Long shirt: Hype
Shoes: Love Shoes
Accessories: H&M
Sunglasses: Oramaoptics



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου

                    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


2 comments:

  1. Τέλειο συνολάκι!! ότι πρέπει για το φθινόπωρο!! καλά να περνάς! πολλά φιλούθκια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου! Σε περιμενω ξανα στο blog μου Φιλια πολλα :)

      Delete

Instagram