After Summer Care


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη γυρίσει από τις διακοπές μας, προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας, άλλοι έχουν ήδη προσαρμοστεί και κάποιοι, οι τυχεροί, ακόμα βρίσκονται σε διακοπές.

Πέρα από την μόδα, όπου για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο και αγαπημένο κομμάτι, μου αρέσει και το θέμα της περιποίησης. Είτε αυτή είναι προσώπου, σώματος ή μαλλιών, ανήκει στην καθημερινότητα μου. Δοκιμάζω αρκετά προϊόντα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω μέσα στην μέρα, κάποια μου ταιριάζουν περισσότερο, κάποια ξεχωρίζουν και κάποια σταματάω να τα χρησιμοποιώ. Έχω δοκιμάσει πολλές εταιρίες, όμως τις εταιρίες Gaia και Ventus από τον όμιλο DMB Hellas τις δοκίμασα για πρώτη φορά.

Μέτα το καλοκαίρι, τις ατελείωτες ώρες στον ήλιο και την αλμύρα στα μαλλιά, δεν νομίζεις ότι χρειάζεσαι μια extra περιποίηση; Τι θα χρησιμοποιήσεις, τι θα αγοράσεις που να ξέρεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου;

Για τα μαλλιά σου προτείνω από Ventus το serum με Moroccan Argan και λάδι ελιάς. Το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 μήνα κάθε φορά που λούζομαι, σε βρεγμένα μαλλιά αφού τα χτενίσω. Έχει την παχύρρευστη υγρή μορφή που έχουν τα περισσότερα serum μαλλιών, δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα αλλά το καλό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι ακόμα και αν βάλεις λίγη παραπάνω ποσότητα από ότι πρέπει, δεν θα σου βαρύνει και δεν θα σου λαδώσει τα μαλλιά. Το εφαρμόζω στις άκρες και λίγο προς τα πάνω, μέχρι την μέση των μαλλιών. Βοηθάει με την ψαλίδα, τις κατεστραμένες άκρες και την ποιότητα των μαλλιών.

Το tip που σου προτείνω εγώ είναι αρχικά εφόσον γύρισες από τις διακοπές σου να επισκεφθείς το κομμωτήριο σου, να κόψεις αυτές τις άκρες που είναι ξηρές λόγω της ταλαιπωρίας και μετά να εφαρμόζεις το serum σε κάθε λούσιμο για να δεις μεγαλύτερη διαφορά.


Όσον αφορά το σώμα σου, πρέπει να έχεις παρατηρήσει ότι είναι λίγο πιο ξηρό ίσως και πιο "άγριο" στην υφή, για αυτό πρέπει να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση και σε ακόμη καλύτερη.

Χρησιμοποίησα ένα ιδιαίτερο προϊόν και με αυτόν τον όρο εννοώ ένα προϊόν το οποίο μπορεί να ακούγεται αρκετά αλλά λίγοι το χρησιμοποιούν συχνά. Είναι το λάδι σώματος από την Gaia με ελιά και φιστίκι. Έχει ακούσει σίγουρα για λαδάκια μαλλιών αλλά τι γίνεται με αυτά για το σώμα; Αρχικά να σου πω ότι έρχεται σε μορφή spray το οποίο το κάνει ακόμα πιο εύκολο στην χρήση. Το εφαρμόζω στα πόδια, δεν είναι καθόλου λιπαρό, σίγουρα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από ότι οι κρέμες σώματος για να απορροφηθεί αλλά εγώ σου προτείνω να το χρησιμοποιήσεις το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο ώστε να απορροφήσει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα. 

Πέρα από την ενυδάτωση την οποία προσφέρει είναι και θεραπευτικό. Τις μέρες όπου είχα ερεθισμούς στα πόδια μου είτε από το συχνό ξύρισμα είτε λόγω τύπου επιδερμίδας, εφάρμοζα στο συγκεκριμένο σημείο ικανοποιητική ποσότητα από το προϊόν και την επόμενη μέρα είχε εξαφανισθεί σχεδόν όλος ο ερεθισμός. Δοκίμασε το λειτουργεί!


Από την ίδια σειρά της Gaia, χρησιμοποιώ την κρέμα σώματος κάθε φορά μετά το μπάνιο σε όλο το σώμα για ολοκληρωμένη ενυδάτωση. Επειδή περιέχει το έλαιο της ελιάς σου προτείνω πριν βάλεις ρούχο να το αφήσεις πέντε λεπτά περισσότερο για να δράσει. Η μυρωδιά του είναι φοβερή, το στοιχείο της φύσης στο μπουκάλι σου και αν τυχόν δεν σου αρέσει, μην ανησυχείς δεν διάρκεια για πάρα πολύ.


Όλα τα προϊόντα της Gaia είναι Paraben Free, Mineral Oil Free, δερματολογικά ελεγμένα και δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα!

           Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


4 comments:

  1. Υπέροχη παρουσίαση! Αγαπώ και εγώ τα προϊόντα της Gaia και αυτό το serum μαλλιών είναι ένα από τα αγαπημένα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου Μαρτίνα! Είναι μια αγαπημένε πλέον εταιρία η Gaia και όσον αφορά το serum μαλλιών, είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα μου :)

      Delete
  2. Πολύ βοηθητική ανάρτηση, ευχαριστούμε!! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα πιο πάνω προϊόντα, αλλά θα το κάνω! Καλό μήνα!! Πολλά φιλούθκια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ σε ευχαριστώ που την διάβασες! Σού προτείνω να δοκιμάσεις κάποιο προϊόν από τις εταιρίες και να ξέρεις ότι περιμένω την γνώμη σου! :)

      Delete

Instagram