Romantic Morning Outfit


Το να φοράς το χαμόγελο σου είναι ίσως το πιο ωραίο ντύσιμο που μπορείς να έχεις πάνω σου. Καμιά φορά θέλεις αυτό που θα φορέσεις να αντιπροσωπεύει την διάθεση σου, την καλή διάθεση σου, την καλοκαιρινή, την αέρινη και γιατί όχι και την ρομαντική.

Αυτό το ρομαντικό θα σου δείξω σήμερα, το ντύσιμο που μπορείς να βάλεις και να αποπνέει αυτόν τον χαρακτήρα. Το ρομαντικό στοιχείο στο ντύσιμο σου δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνει ρούχα με έντονα λουλούδια, κόκκινο χρώμα και όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να σου έρχονται πρώτα στο μυαλό. Το ρομαντικό στοιχείο μπορείς να το δημιουργήσεις εσύ με ένα όμορφο outfit, χωρίς καμιά υπερβολή, απλά τονίζοντας εξίσου με το ντύσιμο σου και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Το ρούχο που επέλεξα είναι ένα φόρεμα σε λευκό χρώμα με κάθετη ρίγα το οποίο βρήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Romwe. Ανάμεσα στα διάφορα ρούχα που κοιτούσα αποφάσισα να επιλέξω αυτό γιατί φαινόταν όμορφο, ιδιαίτερο και γιατί ήθελα να δείξω στο blog μου ότι το να δημιουργήσεις ένα ωραίο look δεν σημαίνει απαραίτητα και να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Θα πω μόνο Shop under 13  και θα σε παρακινήσω να κάνεις κλικ εδώ να το δεις και γιατί όχι να το προτιμήσεις κιόλας.

Έχεις ακούσει κάτι για το ότι οι κάθετε ρίγες αδυνατίζουν; Ε, ναι ισχύει! Το φόρεμα έχει μήκος που φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στενά και κοντά φορέματα, έχει όμως ένα σκίσιμο στην μέση στο μπροστινό μέρος το οποίο προσθέτει θηλυκότητα. Οι τιράντες αποτελούνται από δυο σκοινιά όπως επίσης υπάρχει ένα και στην μέση, αποπνέοντας αυτόν τον καλοκαιρινό αέρα.

Το συνδύασα με ένα cluch ώμου με χρυσή αλυσίδα και όσον αφορά τα κοσμήματα αποφάσισα να διαλέξω κάτι διακριτικό για το λαιμό και το χέρι που όμως είναι απαραίτητο.












Wearing:

Dress: Romwe
Shoes: Love Shoes
Bag: H&M
Accessories: Berska, H&M



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 




8 comments:

  1. Such a cute outfit! You look great in it :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο και ρομαντικό outfit!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Delete
  3. Don't you look lovely! That dress is so nice with the simple little necklaces!

    Isobel x

    Latest post: http://goo.gl/Z1rBwQ
    Latest Video: https://goo.gl/h1wuqJ
    Insta: https://goo.gl/WGxKx2
    Bloglovin: https://goo.gl/EG8OQW

    ReplyDelete
  4. Καταπληκτικό!

    http://maryspworld.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Instagram