Geometric flowers


Lazy Sundays. 
Τις μέρες που δεν έχεις διάθεση να περιποιηθείς ιδιαίτερα το ντύσιμο σου, δεν έχει την όρεξη για να φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό look και όλα μοιάζουν υποτονικά, τι φοράς; Τι ρούχο θα επιλέξεις ώστε να μην αποτυπώσεις όλη την διάθεση σου στο outfit; Για εμένα το πιο εύκολο, γρήγορο και χωρίς καθόλου κόπο ρούχο που μπορώ να φορέσω είναι το φόρεμα.

 Φυσικά, στο blog μου θα βρεις μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από φορέματα με διάφορα σχέδια, διάφορα μήκη, διαφορετικά συνδυασμένα και για διαφορετικές περιστάσεις. 
Μιας και σου έδειξα πως να συνδυάσεις το κοραλλί και το φούξια στα ρούχα σου, θα σου δείξω σήμερα και το γαλάζιο, ένα ίσως πιο εύκολο χρώμα.

Τα πολύμορφα patterns, τα γεωμετρικά σχέδια και όλα τα μοτίβα που εντάσσονται στο bohemian style είναι από τα αγαπημένα μου όπως επίσης και αυτό το φόρεμα. Τα λουλούδια σε γεωμετρικό σχήμα καλύπτουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος και συνδέονται με τέτοιο τρόπο ώστε στα κενά που δημιουργούνται ανάμεσά τους να τοποθετείται ακόμα ένα γεωμετρικό σχέδιο.

Από τα πιο εντυπωσιακά και συχνά φορεμένα δεσίματα ρούχων για αυτό το καλοκαίρι είναι οι παρτοί ώμοι με τιράντες που πλησιάζουν προς το λαιμό. Θα τα δεις από φορέματα μέχρι απλά tops μόνο που στο συγκεκριμένο ρούχο, μπορείς να προσαρμόσεις το πόσο χαλαρό ή σφιχτό θέλεις να είναι το ρούχο λόγω τις σούρας που διαθέσει και το δέσιμο στον ώμο.

Δεν χρησιμοποίησα καθόλου κοσμήματα επειδή απλώς και μόνο το ρούχο δείχνει αρκετά εντυπωσιακό. Πάρε τα γυαλιά ηλίου σου, φόρεσε τις αγαπημένες σου πλατφόρμες και είσαι έτοιμη.

P.S Ακολούθησε με στο Instagrma ως @lexiialex για να δεις ακόμα περισσότερα outfits!









Wearing:

Dress: Hype
Shoes: Migato
Sunglasses: Firmoo



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



1 comment:

Instagram