Coral in the edge


Υπάρχουν κάποια μέρη ανάμεσα στους αυτοκινητόδρομους της πόλης που δεν θυμίζουν την Αθήνα αλλά κάποια άλλη πόλη ίσως και χώρα. Αναλογικά, υπάρχουν και κάποια ρούχα, ίσως τα πιο άνετα και απλά που έχεις βάλει και όμως δείχνουν τόσο περίπλοκα και όμορφα.

Όσο λατρεύω το άσπρο χρώμα για το καλοκαίρι, αυτό το ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα ακόμα και με τις διακοπές σου άλλο τόσο λατρεύω και τα έντονα χρώματα. Το κοραλλί, ένα χρώμα που ίσως δεν είχες σκεφθεί, ένα χρώμα που διστάζεις να βάλεις και όμως πηγαίνει απόλυτα με το μαύρισμα σου ή αυτό που θα αποκτήσεις σε λίγες μέρες και είναι ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα.

Το φόρεσα σε μια ώρα αιχμής, στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας και μπορώ να σου πω ότι η ένταση του χρώματος πραγματοποίησε το σκοπό της. Τα shoulder off φορέματα όπως επίσης και τα tops που είχα δείξει σε προηγούμενο άρθρο, δες εδώ, είναι τα πρώτα που θα επιλέξω, τα πρώτα που θα δοκιμάσω και αυτά που θα αγοράσω επειδή έχουν μια ιδιαίτερη κομψότητα. Αφήνουν την περιοχή των ώμων ελεύθερη, ένα tip για να ζεσταίνεσαι λιγότερο το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο έχει δυο επιπλέον πτυχώσεις στην αρχή οι οποίες καταλήγουν σε πολύ όμορφες άσπρες λεπτομέρειες.

Είναι το φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις μόνο του το πρωί, απλά με τα αγαπημένα σου σανδάλια και φυσικά τα γυαλιά ηλίου σου αλλά και το βράδυ με έντονα αξεσουάρ στα χέρια και ένα λεπτό κόσμημα στο λαιμό. Το μήκος του σου επιτρέπει άνετα να κάνεις τις κινήσεις σου και αν επιλέξεις ψηλά σανδάλια τότε αναδεικνύει τα πόδια σου.

Τις πολύ ζεστές μέρες επιλέγω να φορέσω φόρεμα γιατί είναι ένα κομμάτι το οποίο σε κρατάει δροσερή και σε απαλλάσσει από τους πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Πήγαινε στο τέλος του άρθρου για να δεις πως μπορείς να το αποκτήσεις.











Wearing:

Dress: Hype
Sunglasses: Firmoo
Shoes: The Fashion Project



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου

    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


10 comments:

  1. Υπέροχο φορεματάκι κι υπέροχες φώτος! :)

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο outfit :) Έκανες ωραίο μαύρισμα!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και να φανταστείς έχω κάνει μόνο ένα μπάνιο! Ευχαριστώ Αγγελική <3

      Delete
  3. Από το ντύσιμο μέχρι και το τοπίο είναι όλα εξαιρετικά! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ όμορφη, το προσπάθησα αρκετά <3

      Delete
  4. Σου πάει πολύ αυτό το χρώμα! δείχνει το δέρμα σου πιο μαυρισμένο!!! πολλά φιλιάααααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το λατρεύω αυτό το χρώμα ειδικά όταν έχω μαυρίσει αρκετά! Φιλιά Νατάσσα μου <3

      Delete
  5. πανέμορφη! το χρώμα και το σχέδιο του φορέματος σου πάει πάρα πολύ και είναι σούπερ καλοκαιρινό και φρέσκο! φιλάκια <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Ελένη μου <3
      Λατρεύω τα σχόλια σου :)

      Delete

Instagram