Go on vacations


Είμαστε στις αρχές του Ιουνίου, στην αρχή του καλοκαιριού και παρόλο που η καθημερινότητα σου είναι ακόμα η ίδια, σίγουρα κάνεις σχέδια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ίσως επιλέξεις το μέρος που περνάς πάντα τα καλοκαίρια σου, κάποιο νησί ή κάποιο μέρος στην πόλη σου. Δεν έχει σημασία ο προορισμός αρκεί να είναι οι διακοπές που έχεις ονειρευτεί.

Αν και σίγουρα έχω να σου προτείνω αρκετούς προορισμούς ή ιδέες για το πως να περάσεις το καλοκαίρι στην Αθήνα ή όπου μένεις, θα σου δείξω τι να φορέσεις. Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου, ποια ρούχα είναι τα πιο κατάλληλα, ποια είναι αυτά που "φωνάζουν" διακοπές και που να τα βρεις!

Θα σου πρότεινα να μην βάλεις στην βαλίτσα σου τα ρούχα που φοράς καθημερινά, το τζιν σου και αυτά τα T-shirts που είναι το πρώτο πράγμα που θα πιάσεις από την ντουλάπα σου. Οι διακοπές δεν κρατάνε πολύ δυστυχώς, για αυτό φρόντισε να πάρεις ότι καλύτερο έχει η ντουλάπα σου ή να βγεις στα μαγαζιά να το αναζητήσεις. Ένα κομμάτι που σίγουρα θα συνοδεύει τις δικές μου διακοπές είναι ένα άσπρο φόρεμα.

Το άσπρο χρώμα δεν ήταν πάντα στις επιλογές μου, πλέον έχει γίνει από τις πρώτες γιατί είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα που μπορείς να βάλεις, ταιριάζει με τα πάντα, είναι κολακευτικό ακόμα και μόνο του και κάνει μια ωραία αντίθεση με αυτό το μαύρισμα που έχεις πάρει. Αυτό που φοράω είναι από την εταιρία Chica Clothing. Ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην όμορφη Θεσσαλονίκη αλλά για αυτούς που βρίσκονται μακριά όπως εγώ, υπάρχει και e-shop στο οποίο μπορείς να βρεις όλη την συλλογή.

Αφού κοίταξα ανάμεσα στα διάφορα φορέματα, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια και αρκετά ακόμα είδη, επέλεξα κάτι άνετο, ευκολοφόρετο και αντιπροσωπευτικό του καλοκαιριού. Αυτό που μου τραβάει πρώτα από όλα την προσοχή είναι το ανάγλυφο σχέδιο. Γεωμετρικά σχέδια πάνω σε ένα αρκετά απαλό και δροσερό ύφασμα με φαρδιά μανίκια και λεπτομέρια δαντέλας στο τελείωμα του.
Η ανοιχτή πλάτη δίνει ένα ακόμα πιο αέρινο ύφος ενώ το μήκος του φορέματος σου επιτρέπει να κάνεις άνετα τις κινήσεις σου και αναδεικνύει το σώμα σου.

Το συνδύασα με μια καφέ ζώνη στη μέση ώστε να δημιουργήσω μια μικρή αντίθεση και να σπάσω την μονοτονία. Πλατφόρμες ή ψηλά πέδιλα είναι σίγουρα ιδανική επιλογή  αλλά για όσους προτιμάνε τα σανδάλια, φρόντισε να διαλέξεις κάποιο με αρκετά λουράκια.








Wearing:

Dress: www.chicaclothing.com
Belt: Zara
Shoes: Migato



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


6 comments:

  1. Πολύ όμορφο φόρεμα! έχω και εγώ ένα παρόμοιο φόρεμα με κιπούρ σχέδιο και τα 2 τελευταία χρόνια μπαίνει μέσα στην βαλίτσα μου. Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εμένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει στην βαλίτσα μου!! Αυτά τα φορέματα είναι τόσο άνετα και κομψά! <3

      Delete
  2. Πολύ όμορφο outfit!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  3. Τι τέλειο φόρεμα!! Μου άρεσε ειδικά επειδή είναι λευκό χιχιχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα! <3

      Delete

Instagram