Pastel Colors by Tsouknida


Υπάρχουν και αυτές οι μέρες που θέλεις να βάλεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Είτε γιατί έχεις μια σημαντική εκδήλωση που θέλεις να πας, είτε επειδή θέλεις να παραμείνεις μέσα στη μόδα κάθε μέρα και σε κάθε σου εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο να βρεις τα ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν, όταν όμως τα βρεις και τα δοκιμάσεις δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς. Εγώ τα βρήκα στο atelier μιας σχεδιαστριας μόδας η οποια με την ομαδα της κανε πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν και αυτό φαίνεται μέσα από τα σχέδια της.

Το atelier και η συλλογή με τα ρούχα που έχουν ονομάζεται Tsouknida, αποτελείται από αρκετά προσεγμένα ρούχα από τα υφάσματα, τα χρώματα, τα σχέδια μέχρι και την κάθε λεπτομέρεια του ρούχου. Αυτό μπορείς να το δεις στο oufit που επιλέξαμε να δημιουργήσουμε, ένα outfit με pastel χρώματα, άκρως καλοκαιρινά.

Ανάμεσα στα διάφορα κομμάτια, ξεχώρισα ένα παντελόνι. Είναι μια φαρδιά παντελόνα η οποία καταλλήγει σε καμπάνα και έχει μήκος 3/4, αφήνοντας ένα μέρος του ποδιού ελεύθερο, προσθέτοντας άνεση, στυλ και κομψότητα. Μου αρέσει γιατί σε μια πρώτη ματιά μπορεί να σου φανεί για φούστα αλλά μέχρι να καταλάβεις ότι είναι παντελόνι, σου έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον. Το χρώμα του, ένα υπέροχο pastel ανοιχτό μωβ, γιατί χωρίς pastel χρώματα είναι σαν να λείπει ένα κομμάτι από το καλοκαίρι.

Το συνδυάζω με ένα blazer ή αλλιώς μπορείς να το πεις, ένα ιδιαίτερο πουκάμισο. Έχει την απόχρωση που λατρεύω, ένα λευκό - ανοιχτό εκρού χρώμα και μήκος που φτάνει περίπου στο τέλος της κοιλιάς. Οι τρεις λεπτομέρειες που ξεχωρίζω σε αυτό το κομμάτι είναι ο γιακάς, το πρωτότυπο κουμπί στο πάνω μέρος και η δαντέλα στο τέλος από κάθε μανίκι.

Μέσα σε όλη αυτή την απαλότητα των χρωμάτων, προσθέτω ένα μαύρο crop top για να κάνει αντίθεση και να αναδείξει τα υπόλοιπα σχέδια και χρώματα. Έχει φαρδιά τιράντα, πλαισιώνεται με μια στρώση σατέν υφάσματος και στο τέλος υπάρχει μια διακριτική γραμμή με στρογγυλά κροσσάκια.

Ολοκρηλώνω το look με pastel χρώμα στα νύχια και τις αγαπημένες μου γόβες σε pastel pink χρώμα.

Υ.Γ Η Tsouknida οργανώνει ένα event, ένα all day brunch  στο atelier τους, Οικονόμου 1 Αθήνα. Θα έχεις την δυνατότητα να δεις όλη την collection τους από κοντά και να ψωνίσεις τα ρούχα σε χαμηλότερες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.







Wearing:

Tsousers: Tsouknida
Blazer: Tsouknida
Crop Top: Tsouknida
Shoes: Migato

Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 






11 comments:

  1. Οι φωτογραφίες και το σύνολο υπέροχα!
    Κούκλα!

    ReplyDelete
  2. πολύ ωραίο το outfit! Και η culotte εξαιρετική <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η culotte είναι τόσο, όσο! Υπέροχη :)

      Delete
  3. Υπέροχο outfit. Το παντελόνι όντως πολύ κομψό και ο συνδυασμός του με γόβες το έκανε άκρως θηλυκό!! :)
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτο ακριβως ήθελα να δημιουργήσω! Ένα διαφορετικό θηλυκό outfit <3

      Delete
  4. Υπέροχο ποστ. Μακάρι να ήμουν Αθήνα για το event. Πρόσφατα ανακάλυψα την τσουκνίδα στο instagram και ενθουσιάστηκα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπίζω όταν μας επισκεφτείς, να περάσεις και από το atelie γιατί έχουν φοβερά ρούχα!!! <3

      Delete
  5. Μου αρεσουν οι minimalγραμμες που εχεις επιλέξει για τα ρούχα σου!

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι ακριβώς αυτό που θέλω να δείχνω! <3

      Delete
  6. Thanks a lot Mari! Of course, I will check out your blog <3

    ReplyDelete

Instagram