Jumpsuit


Λατρεύω όταν έρχεται η ώρα που είναι βράδυ, πρέπει να βγω έξω, έχω αργήσει και έχω ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το jumpsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο το οποίο θα σου λύσει τα χέρια όσον αφορά το θέμα του χρόνου και της εμφάνισης.

Είναι ωραίο να κάνεις συνδυασμούς ανάμεσα σε φούστα και μπλούζα ή ένα τζιν με το αγαπημένο σου crop top, πολλές φορές όμως τα βαριέσαι αυτά είτε γιατί τα έχεις φορέσει αρκετές φορές και τριγυρνάει η έκφραση στο μυαλό σου "Τι να βάλω σήμερα;" είτε επειδή θέλεις να φορέσεις κάτι το οποίο θα δείχνει ξεχωριστό πάνω σου.

Όταν έρχεται στην δική μου περίπτωση, επιλέγω ένα jumsuit επειδή είναι μόνο ένα κομμάτι, δεν χρειάζεται να παιδευτώ με τους συνδυασμούς χρωμάτων, είναι ότι πιο άνετο έχω βάλει, είναι εντυπωσιακό, σε κάνει αυτόματα in style και αναδεικνύει το σώμα σου. 
Όλοι έχουμε ατέλειες, με το κατάλληλο σχέδιο του ρούχου και κόψιμο όμως, μπορείς να κρύψεις μερικές λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι που φοράω είναι από την εταιρία Hype, το λατρεύω πρώτον γιατί είναι μαύρο, ένα χρώμα κατάλληλο όσο ποτέ για βράδυ, σε αποδεσμεύει από έντονα χρώματα όμως αν είσαι άτομο το οποίο τολμάει συχνά τα έντονα χρώματα, σου έχω την λύση. Βγαίνει σε μια αρκετά ικανοποιητική παλέτα χρωμάτων! 
Το ρούχο πέφτει ανάλαφρα στο σώμα μου, δεν είναι καθόλου σφιχτό πάνω μου, καταλήγει σε ελαφριά καμπάνα, κάτι το οποίο το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και έχει μια επιπλέον στρώση υφάσματος. Καταλήγει σε ένα ασύμμετρο βολάν το οποίο έχει ένα άνοιγμα στο πίσω μέρος και ξεχωρίζουν τα δυο κομμάτια. 

Φόρεσε το αγαπημένο σου μανό σε χέρια και πόδια, επέλεξε ένα ανοιχτό ανοιξιάτικο παπούτσι και είσαι έτοιμη!

P.S Κάνε like στην σελίδα του Study About Fashion στο Facebook για περισσότερα νέα μόδας!





Wearing:

Jumpsuit: Hype
Shoes: Migato
Nail Polish: Essie, Bangle Jangle



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


6 comments:

  1. You're a supermodel! Love the whole oufit and your makeup-hair it's on point :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!

    ReplyDelete
  3. Πανέμορφη ολόσωμη φόρμα και σου πηγαίνει πάρα πολύ :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete

Instagram