Jean long shirt


Δυο πράγματα για αρχή, λατρεύω το καλοκαίρι με ότι περιλαμβάνει αυτό και λατρεύω τα άνετα φορέματα. Αν με παρακολουθείς θα το έχεις ήδη καταλάβει πως τις περισσότερες φορές που θέλω να φορέσω κάτι εκτός από το τζιν μου με ένα top, επιλέγω τα φορέματα. Είναι τόσο άνετα, βολικά, αέρινα, και ιδανικά για το καλοκαίρι.

Ένα πράγμα που σου προτείνω να κάνεις τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός είναι να ξεφύγεις από τα ωραία μαγαζιά του κέντρου και να επιλέξεις τα πιο παραλιακά. Για καφέ, φαγητό, ποτό ή ακόμα καλύτερα για μια βόλτα στην παραλία. Είναι για εκείνο το Σαββατοκύριακο που θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό με την οικογένεια σου, με την παρέα σου ή οποιονδήποτε άλλον θέλεις να πάρεις μαζί σου.

Εγώ σου δείχνω μια επιλογή ρούχου που θα μπορούσες να βάλεις ώστε να νοιώθεις άνετη αλλά και μέσα στη μόδα. Επιλέγω το φόρεμα επειδή είναι one piece, το οποίο σημαίνει ότι είναι το πρώτο πράγμα που μπορείς να πιάσεις στην ντουλάπα σου, είναι δροσερό, σου δίνει άνεση και ευκολία στις κινήσεις. Είναι ωραία όλα εκείνα τα υφασμάτινα φορέματα ή εκείνα που έχουν λεπτομέρειες δαντέλας, όμως έχεις σκεφτεί ποτέ το τζιν ύφασμα; Σίγουρα το πρώτο πράγμα σε τζιν που σου έρχεται είναι το καθημερινό σου παντελόνι ή ίσως εκείνο το jacket που έχεις. Σκέφτηκες όμως ποτέ το τζιν φόρεμα;

Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ντουλάπα σου, δεν το βλέπεις συχνά έξω, tip σε κάνει να ξεχωρίζεις, είναι κολακευτικό και σωστό τόσο για πρωινή επιλογή όσο και για απογευματινή. Ιδανικό για τις βόλτες σου, μια μακρυά τζιν πουκαμίσα με κουμπιά μέχρι κάτω, δυο τσέπες στο πλάι και τα φερμουάρ στο κάτω μέρος δεξιά και αριστερά τα οποία του δίνουν χαρακτήρα.
Έρχεται με αυτή την μικρή καφέ - nude ζώνη η οποία ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα και μερικές φορές δίνει την αίσθηση ότι χωρίζει το ρούχο σε δυο κομμάτια.

Για αξεσουάρ, επιλέγω ένα σκουλαρίκι cuff το οποίο πιάνει όλο το αυτί, το αγκαλιάζει και αν δεν τα επέλεξες τόσο πολύ το χειμώνα, τώρα ήρθε η ώρα. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα, το δικό μου είναι ντυμένο όλο με χρυσά λουλούδια και δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο με την εποχή. Για παπούτσια, μπορείς να επιλέξεις τα καθημερινά σου πέδιλα ή ακόμα και τα πιο ανοιχτόχρωμα sneaker σου για περισσότερη άνεση.







Wearing:

Dress: Hype
Accessorises: H&M



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


14 comments:

  1. Πολύ όμορφο συνολάκι Αλεξάνδρα!!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου :)

      Delete
  2. Έχω και εγώ ένα τζιν φορεματάκι αλλά είναι με μακρύ μανίκι. το χειμώνα το βάζω αρκετά συχνά συνήθως με κολάν. Υπέροχες φωτογραφίες. Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαιράκι θα κάνει σύντομα την επίσκεψη του :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω ότι μέχρι και την άνοιξη μπορείς να το φορέσεις. Ακόμα και αυτή την εποχή το βράδυ, πιστεύω θα δείχνει πολύ όμορφο! Ευχαριστώ για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια!

      Delete
  3. You look so pretty! And that place is dreamy :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love everything about the sea so I really love this place :)

      Delete
  4. Έφερες το καλοκαίρι!
    Υπέροχη! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχα ευχαριστω πολυ!! Αγαπημένο καλοκαιράκι <3

      Delete
  5. Υπέροχες φωτογραφίες Αλεξάνδρα μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου <3

      Delete
  6. I'll check it out! Thanks a lot maria :)

    ReplyDelete
  7. Ωραιο σκουλαρίκι!

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Instagram