From the flower SempreViva


Πριν κάποιες μέρες έλαβα ένα δεματάκι στο σπίτι μου από μια καινούρια Ελληνική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην περιποίηση σώματος και προσώπου, την Sempre Viva. Πόσταρα την παρακάτω φωτογραφία στη σελίδα μου στο Facebook με αυτά τα υπέροχα πράγματα και ανυπομονούσα να τα δοκιμάσω! Η μια συσκευασία αποτελείται από το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος με άρωμα χαμομήλι και μέλι και η άλλη είναι ένα χειροποίητο σαπουνάκι με παρόμοιο άρωμα.

Το πρώτο που με εντυπωσίασε είναι οι πολύ όμορφες συσκευασίες τους και το ότι στο πίσω μέρος από το αφρόλουτρο και το body lotion υπάρχει η ιστορία του ονόματος της εταιρίας. Sempre Viva είναι ένα λουλούδι το οποίο σύμφωνα με την μυθολογία αποτελείται από ένα κίτρινο άνθος το οποίο πρόσφερε ο Πάρης στην ωραία Ελένη. Τι ωραίο ξεκίνημα...


Τα προϊόντα της εταιρίας αποτελούνται από αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, κρέμες χεριών, χειροποίητα σαπούνια, body butter, body scrub και body splash. Όσον αφορά τις μυρωδιές θα βρεις ρόδι, ωκεανός, white musk, χαμομήλι και μέλι, ελιά, αλόη, γάλα γαϊδούρας, μαστίχα και σταφύλι.


Εννοείται πως αντικατέστησα οποιαδήποτε προϊόντα χρησιμοποιούσα εκείνη τη στιγμή για να δοκιμάσω αυτά τα δυο και μόλις το έκανα εντυπωσιάστηκα. Αρχικά, η μυρωδιά χαμομήλι και μέλι ίσως είναι από εκείνες που μπορεί να μην επιλέξεις πρώτες επειδή θα θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι με ποια έντονη μυρωδιά, κάποιο φρούτο ή άλλο λουλούδι ίσως. Όμως εγώ σου προτείνω να της δόσεις μια ευκαιρία και να την δοκιμάσεις επειδή το άρωμα τους είναι σαν φυσικό. Μπορεί μόλις ανοίξεις το μπουκαλάκι να μην είναι έντονο, το ντουζ σου όμως θα μυρίζει ολόκληρο και εσύ η ίδια φυσικά! Σε σετάκι λειτουργούν πάτα πολύ καλά και η μυρωδιά τους διαρκεί μέσα στη μέρα.

Το αφρόλουτρο κάνει πολύ καλό αφρό, είναι απαλό και ενυδατικό πάνω στην επιδερμίδα. Δεν χρειάζεσαι πολύ ποσότητα, τα 400ml θα σου κρατήσουν αρκετά. Η συσκευασία του είναι πρακτική, όχι πολύ μεγάλη σε μέγεθος και εύκολη στην χρήση. Το έχω χρησιμοποιήσει γύρω στις 5-6 φορές και αξίζει.

Η κρέμα σώματος έχει ακριβώς την ίδια μυρωδιά και αυτό που μου αρέσει αρκετά είναι ότι απλώνεται πολύ εύκολα, ομοιόμορφα και απορροφάται σχεδόν αμέσως. Η αλήθεια είναι πως όταν βιάζεσαι για να φύγεις, θέλεις μια κρέμα σώματος η οποία να απορροφάται γρήγορα και να μην αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα σου. Σίγουρα δεν δρα στο λεπτό αλλά μετά από 5-10 λεπτά μπορείς να ντυθείς. Μην βάλεις αρκετή ποσότητα, δεν χρειάζεται, ενυδατώνει την επιδερμίδα σου με ένα πάτημα.


Όσον αφορά το χειροποίητο σαπούνι, πάλι θα σταθώ στην συσκευασία επειδή μου αρέσει αρκετά το ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά για την αποθήκευσή του. Είναι τόσο πρακτικό αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να έχει μια ιδική θήκη, έχει την δική του και εγώ μπορώ άνετα να την έχω στο ράφι μου στο ντουζ. 
Σίγουρα είναι ένα πιο φυσικό προϊόν από ότι το υγρό αφρόλουτρο όμως πιστεύω ότι δεν είναι βολικό για όλους. Αν χρησιμοποιείς μπάρες, σου προτείνω να τη δοκιμάσεις γιατί είναι πολύ απαλή στην επιδερμίδα και αρκετά ενυδατική. Δεν μπορώ να πω ότι κάνει πολύ αφρό, εξάλλου δεν νομίζω ότι είναι αυτή η δουλειά του, καθαρίζει όμως καλά. Αν μάλιστα περνάς εκείνες τις μέρες που βαριέσαι να βάλεις κρέμα σώματος, χρησιμοποίησε το γιατί είναι ενυδατωμένη η επιδερμίδα μετά το ντουζ.

Enjoy the feeling

Διάβασε ακόμα: Skin comes first fro Ren


Follow Study About Fashion on:


  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


8 comments:

  1. ΑΑααααα πολύ ωραίο ποστ. Τι καλά να μαθαίνουμε για νέες ελληνικές εταιρείες. Υπάρχει κάποιο site της εταιρείας? Που μπορούμε να μάθουμε παραπάνω πράγματα για αυτή?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Angie! Και εμένα μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούριες εταιρίες και πόσο μάλλον Ελληνικές! Αυτή είναι η σελίδα τους στο facebook στην οποία μπορείς να δεις όλα τους τα προϊόντα, https://www.facebook.com/Sempre-Viva-Natural-Products-696310783833287/ :)

      Delete
  2. Πολύ ενδιαφέρον review! Δοκιμάζω κι εγώ προϊόντα από την συγκεκριμένη εταιρεία αυτήν την περίοδο :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περιμένω άρθρο σου τότε για να διαβάσω την άποψη σου! :)

      Delete
  3. Φαίνονται πολύ ωραία προιόντα! πρώτη φορά ακούω γα αυτήν την εταιρεία και είναι πολύ καλό το γεγονός στο ότι είναι Ελληνική! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου προτείνω να την δοκιμάσεις! Μπορείς να ξεκινήσεις με το σετάκι αφρόλουτρο και body lotion, νομίζω θα σου αρέσουν πολύ! :)

      Delete
  4. λατρεύω την ενυδατική τους. βρίσκω ότι απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα ^^. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ! Μπράβο στην SempreViva!

      Delete

Instagram