Wear it, you'll feel good in it


Μπορώ να πω πως μου αρέσει αρκετά αυτό το ντύσιμο, ίσως είναι από τα πιο καλά συνδυασμένα και το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ καλό. Μου αρέσει γιατί συνδυάζει κομμάτια τα οποία είναι αγαπημένα και ιδιαίτερα, κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα όμως σου τραβάει την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις.

Θα ξεκινήσω με το να επιλέξω τα μέρη στα οποία μπορώ να φορέσω το look στο οποίο θα νοιώθω άνετα και κυρίως θα αντιπροσωπεύει το στυλ μου. Μια παράσταση στο θέατρο, μια εκδήλωση, ένα βραδινό ποτό, ένα απογευματινό γεύμα είναι λίγες από τις επιλογές μου. Αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι να φοράς ότι σε κάνει να νιώθεις άνετη, όμορφη, να ανταποκρίνεται το στυλ σου και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

Εγώ επέλεξα την παντελόνα, για δυο λόγους. Επειδή ξεφεύγει από το συνηθισμένο στενό παντελόνι και το κλασσικό φόρεμα, και επειδή είναι ένα κομμάτι το οποίο πρόσφατα έχω τοποθετήσει στην ντουλάπα μου και λατρεύω να το φοράω. Πέρα από την μαύρη που είχα φορέσει, αυτή τη φορά δοκιμάζω την γκρι με τις κάθετες σκούρο γκρι - μαύρες ρίγες η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή και τα κουμπιά στο πλάι την κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερη. Είναι άνετη, δείχνει όμορφη, μπορείς να κάνεις αρκετούς συνδυασμούς και φυσικά να διαμορφώσεις αρκετά looks.

Την συνδυάζω με ένα μαύρο τοπ επειδή θέλω να δώσω περισσότερη έμφαση στο κάτω μέρος, αφήνοντας απλό το πάνω, χωρίς όμως να το παραμελήσω. Το μαύρο crop top δένει πάρα πολύ όμορφα στο πίσω μέρος με μια κορδέλα, εφαρμόζει αρκετά καλά και δίνει την δική του πινελιά.

Επειδή ακριβώς, θέλω να το κάνω λίγο πιο βραδινό, επιλέγω να φορέσω ένα σακάκι, το οποίο συμπληρώνει το σύνολο και σου λύνει τα χέρια από το να φορέσεις ένα παλτό ή κάτι που να σε δυσκολεύει στην κίνηση. Έχει ένα ουδέτερο χρώμα, δυο κουμπιά στα πλάγια και φτάνει λίγο πιο χαμηλά από ότι τα συνηθισμένα. Μου αρέσει αρκετά που είναι πιο μακρύ γιατί δίνει ένα πιο επιμελώς "ατημέλητο" χαρακτήρα.






Wearing:

Total look from Hype.



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

14 comments:

  1. I love the message of the post! You look stunning :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Μ'άρεσε πολύ το top και ο συνδυασμός.

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία η παντέλονα! Νομίζω οι κάθετες γραμμές κάνουν τη διαφορά!!!! Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς! Κάνουν μεγάλη διαφορά και κολακεύουν πολύ το πόδι :)

      Delete
  4. τέλειο ντύσιμο!Ξετρελάθηκα με την παντελόνα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δομνικη <3

      Delete
  5. Πολύ ωραίο στυλ! υπέροχη η παντελόνα!!!!

    ReplyDelete
  6. Σου πάει πάρα πολύ αυτό το ντύσιμο. Και πολύ περισσότερο η παντελόνα. Αναδεικνύει πολύ ωραία το σώμα σου! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η παντελόνα νομίζω είναι από τα πιο ωραία ρούχα που έχω βάλει! Ευχαριστώ πολύ! :)

      Delete

Instagram