The white pants


Λατρεύω τα casual looks όχι μόνο γιατί είναι τα πιο άνετα για να περάσεις τη μέρα σου αλλά και γιατί με μικρές πινελιές μπορούν να δείξουν ξεχωριστά. Το σημερινό θέμα ανταποκρίνεται στα άσπρα παντελόνια, ένα κομμάτι το οποίο δεν βλέπεις συχνά έξω, είναι κυρίως ανοιξιάτικο χρώμα και ίσως δεν το προτιμάς επειδή δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις ή απλά επιλέγεις το κλασσικό σου τζιν. 

Για εμένα, πρέπει να υπάρχει ένα άσπρο παντελόνι στην ντουλάπα σου, πιστεύω πως και μόνο από το χρώμα δείχνει πολύ όμορφο και εφόσον είναι ένα ουδέτερο χρώμα μπορείς να βάλεις ότι σου αρέσει από πάνω.

Αυτό που επέλεξα να φορέσω, δεν έχει μια κλασσική γραμμή, είναι boyfriend style το οποίο σημαίνει ότι είναι ακόμα πιο άνετο. Έχει πιέτες στο μπροστινό μέρος, είναι ανάλαφρο, καταλήγει σε μια άλφα γραμμή και αναδεικνύει το σώμα σου. Μπορεί να pastel χρώματα να βρίσκονται στην πρώτη θέση την άνοιξη όμως το άσπρο είναι ένα διαχρονικό χρώμα το οποίο ταιριάζει με κάθε στυλ. 

Για top, επιλέγω μια απλή μπλούζα σε ένα απαλό ροζ χρώμα με κοντό μανίκι επειδή θέλω να κρατήσω ήπιους τους τόνους των χρωμάτων και την ντύνω με ένα τζιν πουκάμισο. Ίσως η επιλογή κοντομάνικης μπλούζας και τζιν πουκαμίσου είναι αυτή που επιλέγω όταν βλέπω τον καιρό να στρέφεται όλο και περισσότερο προς την άνοιξη επειδή το πουκάμισο μπορεί να αντικαταστήσει το μπουφάν. Το συγκεκριμένο μου αρέσει αρκετά επειδή είναι αέρινο, άνετο, είναι σε λίγο πιο φαρδιά γραμμή (ένα νούμερο μεγαλύτερο πάντα βοηθάει) και δίνει στο σύνολο αυτή την casual πλευρά που θέλω να φορέσω. Η διχρωμία με ένα πιο ανοιχτό χρώμα τζιν στο πίσω μέρος του πουκαμίσου, στο μπροστινό μέρος και στην τσέπη, το κάνει ιδιαίτερο και ξεφεύγει από τα μονόχρωμα.

Όσον αφορά την επιλογή παπουτσιού, δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το να πάρω τα άσπρα sneakers μου και να βγω στην πόλη..






Wearing:

Trousers: Hype
Top: Hype
Jean Shirt: Hype
Shoes: Bozikis



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

12 comments:

  1. I love white pants! They look amazing on you :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Έχω αγοράσει μόνο μια φορά λευκό παντελόνι όταν ήμουν μικρότερη και θυμάμαι ότι δε το έβγαζα από πάνω μου. Μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να κάνει οποιονδήποτε συνδυασμό να φαίνεται πιο σικάτο. Έχεις δίκιο. Χρειάζεται ένα λευκό παντελόνι...μμμμ με βάζεις σε πειρασμούς να βγω στην αγορά... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω πως πρέπει να αγοράσεις και τώρα ένα! Το απαιτεί η εποχή! Είναι πάρα πολύ όμορφο και μπορείς να διαμορφώσεις πολλά looks <3

      Delete
  3. Πολύ όμορφο outfit και ανοιξιάτικο :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  4. Αυτή τη στιγμή δε νομίζω να υπάρχει στην ντουλάπα μου άσπρο παντελόνι (δεν ξέρω πως έγινε αυτό)... παρόλο αυτά μου αρέσουν πολύ... καθώς και ο τρόπος που το συνδύασες με τζιν πουκάμισο... Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειδικά για αυτή την περίοδο που αρχίσει και ανοίξει ο καιρός νομίζω αυτός ο συνδυασμός άσπρο παντελόνι και πουκάμισο είναι ιδανικός! :)

      Delete
  5. Ομολογώ ότι το άσπρο το φοβάμαι σαν χρώμα και πόσο μάλλον σε παντελόνι.
    Το outfit σου μαρέσει όμως! :) Πολύ ωραίες φωτογραφίες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να το δοκιμάσεις και που ξέρεις..μπορεί να αλλάξεις γνώμη! Φιλιά Δεσποινάκι <3

      Delete
  6. Προσωπικά δεν θα επέλαγα εύκολα να φορέσω άσπρο παντελόνι αλλά το συγκεκριμένο εσένα σου πάει πολύ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ! Δοκίμασε το μια φορά, μπορεί και να σου αρέσει ;)

      Delete

Instagram