Strolling around the city


Τις μέρες που ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός, θέλω να κατεβαίνω στην πόλη, στο κέντρο, εκεί όπου έχει κόσμο, μέρη για να περιπατήσεις και να χαρείς την λιακάδα, μέρη για να κάνεις τα ψώνια σου τα οποία πάντα είναι στο πρόγραμμα και μέρη για να φωτογραφίσεις τις ομορφιές τους. Προσπερνάω τις βροχερές μέρες, που και αυτές όμως έχουν την χάρη τους, και σου δείχνω τι φοράω τώρα ή πιο συγκεκριμένα την εποχή που στρέφεται προς το καλοκαίρι.

Αρχικά θέλω κάτι άνετο ή μάλλον κάτι που να περιορίζεται στο ένα κομμάτι, χωρίς να χρειαστεί να βάλω πολλά πράγματα. Κάτι το οποίο θα ταιριάζει με την εποχή, θα είναι τόσο ζεστό όσο χρειάζεται, θα έχει μια δόση θηλυκότητας και το αγαπημένο μου μανίκι 3/4. Λατρεύω αυτό το μήκος γιατί ξεφεύγει από το συνηθισμένο μακρύ μανίκι, φωνάζει άνοιξη και με κάνει να νοιώθω λες και έχει έρθει. Τα περισσότερα ανοιξιάτικα μπλουζάκια ή φορέματα που έχω για αυτή την εποχή, έχουν 3/4 μανίκι, είναι τόσο βολικά, αέρινα και αν δεν έχεις κάποιο ή έχεις μόνο λίγα, αναζήτησε περισσότερα.

Επέλεξα αυτό το φόρεμα γιατί έχει μια φαρδιά γραμμή στο πλάι, το οποίο μου επιτρέπει να κρύψω ότι χρειάζεται και επειδή έχει λεπτομέρειες με δερμάτινο ύφασμα. Αυτά τα δύο "τετραγωνάκια" δέρματος στα πλάγια, κάνουν το φόρεμα ξεχωριστό, δεν είναι κάτι συνηθισμένο που βλέπεις συχνά και δένουν πολύ όμορφα με το υπόλοιπο σχήμα του φορέματος. Το γκρι χρώμα και γενικότερα τα πιο σκούρα φορέματα τα επιλέγω συχνά γιατί με αποδεσμεύουν από τα πολλά τα χρώματα και τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων.

Συνδυάζω το φόρεμα με ένα σκουρόχρωμο καλσόν και χαμηλά μποτάκια σε suede ύφασμα και με κρόσσια για ένα πιο αέρινο και άνετο look.

Μην ξεχάσεις να δεις το προηγούμενο fashion post με το midi θηλυκό φόρεμα σε στενή γραμμή το οποίο έχει ίδιο ύφασμα με αυτό που φοράω σήμερα, για να επιλέξεις το σωστό! 







Wearing:
Dress: Hype 
Shoes: Migato


Photo Credits: Κατερίνα Πάρδου

                  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

8 comments:

  1. τα φορεματακια σε αλφα γραμμη οπως αυτο ειναι τα αγαπημενα μου!!
    Εχει και τη λεπτομερεια στο πλαι με το δερμα και το κανει ακομα πιο ωραιο!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η λεπτομέρεια με δέρμα το κάνει τόσο ξεχωριστό ώστε να μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ! :)

      Delete
  2. You look so beautiful! I love that style of dresses

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  3. Ντροπή μου, αλλά θα το πώ! Ανυπομονώ να γεννήσω και να αρχίσω πάλι να επιστρέφω στα τόσο στυλάτα φορέματα!
    Καλώς σε βρίσκω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω, και μόνο το ότι θα γίνεις μητέρα είναι σας να έχεις βάλει το πιο όμορφο φόρεμα του κόσμου! Με το καλό <3

      Delete
  4. Μου άρεσε πάρα πολύ το φόρεμα σου!! αγκαλιάζει υπέροχα την μέση σου!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει πάρα πολύ ωραία εφαρμογή είναι η αλήθεια! :)

      Delete

Instagram