Midi Feminine Dress


Μπορεί να έχεις αρκετά φορέματα στην ντουλάπα σου, για την ακρίβεια περισσότερα από όσα χρειάζεσαι, είναι καιρός όμως να το αλλάξεις αυτό. 
Πλέον, έχω αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζω, δεν στοχεύω στο πόσα πράγματα θα έχω στην ντουλάπα μου αλλά στο ότι σε αυτά που θα πάρω θα βρω κάτι το ξεχωριστώ και κάτι που θα ταιριάζει πάνω μου. Θα είναι αυτό το ρούχο που θα ξέρω πως να το συνδυάσω ή θα μπορώ να το βάλω στην καθημερινή μου βόλτα ή στην βραδινή έξοδο. Όχι εκείνο που θα το κρατάω αιώνια και δεν θα το έχω βάλει ούτε μια φορά.

Πέρα από αυτά τα φορέματα που έχω για κάθε μέρα ή αυτά που ταιριάζουν μόνο για τις βραδυνές ώρες, θέλω και κάτι το οποίο θα με βγάλει από την δύσκολη θέση και θα μπορώ να το συνδυάσω με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
Το φόρεμα που επέλεξα για σήμερα, το οποίο είναι από την εταιρία Hype, έχει όλα αυτά που θέλω. Είναι απλό, θηλυκό, έχει κατάλληλο μήκος, ουδέτερο χρώμα και ξεχωριστές λεπτομέρειες.
Λατρεύω το ότι έχει γκρι χρώμα γιατί φοριέται εύκολα και ξεφεύγει από το συνηθισμένο μαύρο φόρεμα που επιλέγεις συνήθως. Οι δυο μαύρες λωρίδες στα πλάγια, σπάνε την μονοχρωμία και ενώ από μπροστά είναι σαν να κάνουν μια ωραία σκίαση, από το πλάι διαχωρίζουν το ύφασμα και μπορούν να κρύψουν τυχόν μικρές ατέλειες. Όσον αφορά το μάκρος, είναι midi κάτι το οποίο επιλέξω συχνά τελευταία επειδή μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί πιο θηλυκό και από το mini.
Τα δυο στοιχεία που ξεχωρίζουν για εμένα, είναι το φερμουάρ, κατά μήκος του φορέματος και ο λαιμός που αγκαλιάζει ωραία το δέρμα. Έψαχνα καιρό ένα φόρεμα το οποίο να έχει φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω και φυσικά το φόρεμα να είναι προσεγμένο. Πιστεύω ότι προσθέτει θηλυκότητα ενώ ταυτόχρονα προσδίδει μια άλλη νότα στο φόρεμα. 
Αυτό που με εντυπωσίασε αρκετά είναι το ότι μπορώ να το συνδυάσω με ένα καθημερινό μποτάκι, με μποτάκι με χοντρό και ψηλό τακούνι καθώς και με γόβα. Μπορεί για κάθε παπούτσι να αλλάζει όλο το στυλ, παραμένει όμως ταιριαστό, άνετο και ιδανικό για κάθε μέρα.







Wearing:
Dress: Hype 
Shoes: Migato



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου

Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

12 comments:

Instagram