Handmade Βracelets + Giveaway


Ως πρόλογο, έχω να πω ότι λατρεύω τα χειροποίητα κοσμήματα. Διότι είναι κάτι που δημιουργείς εσύ ο ίδιος, είναι μια αρχική ιδέα που γίνεται πράξη, ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου και με τα κατάλληλα υλικά το δημιουργείς. Προέρχονται από άτομα που έχουν ταλέντο, τέχνη και στην τελική αυτά είναι που ξεχωρίζουν.

Όλα άρχισαν την μέρα που παρέλαβα αυτό το υπέροχο δεματάκι, που και αυτό από μόνο του είναι μια χειροποίητη τέχνη. Είναι φτιαγμένο με αγάπη όπως και τα κοσμήματα και με πολύ προσοχή. 
Το Sophie's World πρωτοτυπεί και δημιουργεί ιδιαίτερα κοσμήματα, προσεγμένα κολιέ, ενδιαφέροντα σχέδια και ευκολοφόρετα σκουλαρίκια.


Πίσω από το Sophie's World υπάρχει η Σοφία η οποία ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια να φτιάχνει τα δικά της κοσμήματα χρησιμοποιώντας αρκετά υλικά όπως κρόσσια, διαλεχτά υφάσματα, σουέτ και δερμάτινα κορδόνια, ημιπολύτιμοι λίθοι και πολλά περισσότερα. Όταν υπάρχει φαντασία μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και αυτό εξάλλου το λένε και οι σειρές κοσμημάτων που έχει όπως οι Bohemian των 70's. Οι συγκεκριμένες, είναι οι δικές μου αγαπημένες και ιδιαίτερα αυτό το υπέροχο κολιέ με άσπρα κρόσσια και γυάλινες χάντρες.

Το δικό μου δεματάκι λόγω του Μαρτίου που έρχεται, περιείχε 4 μαρτάκια τα οποία λάτρεψα. Έχουν υπέροχα σχέδια και αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι καλύπτουν κάθε γούστο καθώς κάποια έχουν πιο μικρές λεπτομέρειες και άλλα έχουν αρκετά πράγματα πάνω, για αυτούς που τολμάνε περισσότερα. Το σκοινάκι είναι αυτό που λένε το κλασσικό άσπρο και κόκκινο, ταυτόχρονα όμως είναι και τόσο ιδιαίτερο!

Το καλύτερο σημείο σε αυτό το post, είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα μαρτάκια, το σχέδιο θα είναι της επιλογής σας, απλά κάνοντας τα ακόλουθα βήματα:

1. Like στις σελίδες Study About Fashion και Sophie's World.

2. Like και σχόλιο σε αυτή τη φωτογραφία (μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας στα σχόλια).

3. Κοινοποίηση της φωτογραφίας, δημόσια στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 29-02 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στην σελίδα μου στο facebook στις 1-03! 
Καλή επιτυχία!

*Ο διαγωνισμός ισχύει για την Ελλάδα.











    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

8 comments:

  1. Πανέμορφα!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! ^^

    ReplyDelete
  2. They are so beatiful! I want one haha

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  3. ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ gfcDimitra Kesarea
    fb Demi Kesarea

    ReplyDelete
  4. Υπέροχο δώρο, σας ευχαριστούμε πολύ !!!

    ReplyDelete
  5. τέλειαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ReplyDelete
  6. υπεροχα! να στε καλα!fb ερμιονη τσαπακιδου

    ReplyDelete
  7. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥFebruary 29, 2016 at 7:31 AM

    ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ !!!ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ !!!
    Ε-MAIL: dimkost81@hotmail.gr

    ReplyDelete

Instagram