Wear the Firmoo Glasses


Όλοι έχουμε μια αγαπημένη συνήθεια, κάτι που συνεχίζουμε να κάνουμε ξανά και ξανά, κάποια αγορά που ενώ έχουμε άπειρα κομμάτια από ένα είδος, συνεχίζουμε να αγοράζουμε και άλλα. Ρούχα, παπούτσια, βιβλία, καλλυντικά ή απλώς γυαλιά...


Στην δική μου περίπτωση υπάρχουν πολλές αγαπημένες συνήθειες και μια από αυτές που θα μοιραστώ σήμερα, είναι τα γυαλιά ηλίου. Για μένα, υπάρχει πάντα ένα ζευγάρι μέσα στην τσάντα μου γιατί απλά είναι πάντα χρήσιμα. Δεν είναι λίγες που φορές που μετά από μια βροχή, ένα μουντό καιρό, έρχεται η λιακάδα και τότε είναι που τα αναζητάω. 

Ψάχνω κάτι οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό, ξεφεύγω από τις μάρκες και τις υψηλές τιμές. Ψάχνω ηλεκτρονικά, εκεί που πάντα θα βρω ένα καλό κομμάτι. Εκεί που θα δω φωτογραφίες από άλλα άτομα που έχουν κάνει αγορές, θα συγκρίνω, θα ψάξω το καλύτερο κομμάτι για μένα, εκεί που θα βάλω τη φωτογραφία μου και θα δω πως δείχνουν πάνω μου τα γυαλιά. Το βρήκα αυτό το e-shop, είναι το Firmoo.com που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και  οφθαλμιατρικά, όπως επίσης και ανδρικά.

Το καλό με την firmoo είναι ότι καλύπτει όλα τα γούστα, θα βρω μια μεγάλη γκάμα από γυαλιά που είναι στην μόδα αλλά και τα πιο κλασσικά ή τα πιο safe όπως λέμε. Το καλύτερο από όλα όμως είναι η ποιότητά τους καθώς δεν συγκρίνονται με αυτά που τα παίρνεις απλά επειδή δείχνουν ωραία πάνω σου. Η firmoo τοποθετεί φίλτρα στον φακό όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου και τον βαθμό μυωπίας ή αστιγματισμού που θέλεις στα οφθαλμιατρικά.

Όταν έκανα την παραγγελία μου, έφτασαν αρκετά γρήγορα στο σπίτι μου, με την επιλογή express και ήταν πολύ καλά συσκευασμένα. Τα γυαλιά ήταν μέσα σε δύο φακέλους, μέσα στην θήκη τους, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Υπήρχαν δυο θήκες και αυτό μου άρεσε αρκετά επειδή μου δίνει την επιλογή να πάρω μαζί μου όποια μου είναι πιο εύχρηστη και να μην πετάξω απλά τα γυαλιά στην τσάντα μου. Επιπλέον περιείχε και ένα εργαλείο, ένα μικρο κατσαβιδάκι το οποίο χρησιμεύει στο να σφίγγει τα γυαλιά, κάτι το οποίο μου άρεσε αρκετά και δείχνει πόσο καλά περιποιημένο είναι όλο το πακέτο.

Σου προτείνω να επισκεφθείς το site, να ρίξεις μια ματιά στα πολύ ωραία σχέδια τους, να δεις πιο σου ταιριάζει βάζοντας την φωτογραφία σου και είμαι σίγουρη ότι κάποιο θα επιλέξεις!
Ακολούθησε με στο Instagram για περισσότερες φωτογραφίες!








    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


16 comments:

  1. Πολύ όμορφα κι ιδιαίτερα Αλεξάνδρα μου!!! Με γεια σου! <3

    Diana P. | Cups & Roses

    ReplyDelete
  2. φοβερα γυαλια.. εχω τους ίδιους φακους αλλα σε rayban... σε έβαλα στα αγαπήμενα μου blog... πρέπει να κάνει tag:2015... http://histoiresderoses.blogspot.gr/2016/01/tag-2015-was.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ιδιαίτεροι οι φακοί για αυτό και μου αρέσουν τόσο πολύ!! Το είδα!! Σε ευχαριστω πολυ!!! <3

      Delete
  3. Υπέροχα τα γυαλιά.. Σου πάνε πολύ!! :)
    notebookofclaire.blogspot.gr

    ReplyDelete
  4. Όμορφα φαίνονται και οι φωτογραφίες σου πολύ ωραίες όπως πάντα φυσικά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια <3 <3

      Delete
  5. Σου πάνε πάρα πολύ! Με γειά σου! Να σου πω την αλήθεια το μάτι μου έμεινε στο καταπληκτικό κρεμ παλτό που φοράς! Το ζήλεψα... Φιλάκιαα <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα το λατρεύω αυτό το παλτό! Ευχαριστώ πολύ όμορφη! :)

      Delete
  6. Πολύ όμορφα τα γυαλιά σου, με γεια!!! θα σταθώ όμως στο υπέροχο παλτό σου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Το παλτό το φοράω συνέχεια, είναι υπέροχο!!

      Delete
  7. You pick the most beatiful ones! And they are super original :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot!! They are so beautiful and comfortable! :)

      Delete
  8. πολυ χρησιμο δωρο !!! Το e-mail μου ειναι : lathanas@otenet.gr

    ReplyDelete
  9. Καταπληκτικο δωρο , μακαρι να το κερδισω!!!!!!!<3 <3 <3 email: elinakipapadak@yahoo.gr

    ReplyDelete

Instagram