Casual Chic Winter Look


Μου αρέσει αρκετά να επιλέγω ρούχα τα οποία σε μία πρώτη όψη, δείχνουν όμορφα, καλοσχεδιασμένα και σε μια δεύτερη μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Ένα ρούχο ακόμα και αν έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο, μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κάτι διαφορετικό με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Να δώσεις ένα διαφορετικό ύφος και να το φορέσεις τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδυνές ώρες.

Το κομμάτι που επιλέγω εγώ για τον χειμώνα είναι ένα μακρυμάνικο φόρεμα το οποίο φέρει τις αποχρώσεις του μαύρου και άσπρου, με ένα ιδιαίτερο μοτίβο. Γεωμετρικά σχήματα τα οποία δίνουν την ψευδαίσθηση ότι έχεις φορέσει πολλά μαζί και ότι έχεις ξοδέψει αρκετό χρόνο, ενώ στην πραγματικότητα έχεις βάλει μόνο ένα φόρεμα. Είναι μακρύ, φοριέται άνετα με ψηλά αλλά και με χαμηλά παπούτσια ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στο σύνολο.

Συνδυάζεται πολύ εύκολα με μια καμπαρντίνα ως πανωφόρι η οποία μοιάζει αρκετά με παλτό και για αυτό μπορεί να φορεθεί και ως ένα ρούχο λιγότερο επίσημο. Έχει αρκετές πτυχώσεις με τις τσέπες και τα κουμπιά και φυσικά την μαύρη ζώνη στη μέση.

Θέλοντας να δημιουργήσω ένα πιο απλό, καθημερινό αλλά ταυτόχρονα "σικάτο" look επέλεξα αξεσουάρ τα οποία υποστηρίζουν και αναδεικνύουν το σχέδιο. Τι πιο κατάλληλο από ένα σκουφάκι για τον χειμώνα; Δεν συνήθιζα να τα φοράω, αλλά μόλις ανακάλυψα το πόσο όμορφα δείχνουν και το πόσο μεταμορφώνουν το look, τα επιλέγω συχνά. Το συγκεκριμένο είναι μπλε, έχει άνετη φόρμα, μπορείς να το φορέσεις πιο χαλαρά στα μαλλιά ή καλύπτοντας ένα μέρος του μετώπου.

Για κολιέ, επιλέγω ακόμα ένα συγκεκριμένο μοτίβο, το τριγωνικό, το οποίο δίνει μια ωραία αντίθεση με το φόρεμα και σπάει την μονοτονία. Συνδυάζει το χρυσό με το μαύρο, δυο αγαπημένα χρώματα τα οποία ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Για τσάντα, επιλέγω μια office bag αντί για ένα clutch, η οποία έχει ένα βαθύ πράσινο χρώμα τόσο χειμωνιάτικο και εύκολα φορέσιμο. Τα ankle boots με κορδόνια συμπληρώνουν το look για μια άνετη απογευματινή επιλογή.












Wearing
Dress: H&M
Cabardine: Zara
Necklace: Fullah Sugah
Hat: Balmain x H&M
Bag: H&M
Shoes: H&M


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


                  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


20 comments:

  1. Αλεξάνδρα μου, πανέμορφη και στυλάτι, όπςω πάντα! Η ομορφιά σου μαζί εμ την ομορφιά της θάλασσας, απλά απογειώνει την φωτογράφιση! Τα φιλιά μου κορίτσι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι φωτογραφίες! Φιλιά και από εμένα :)

      Delete
  2. Υπέροχη και πανέμορφη όπως κάθε φορά! Έχεις συνδυάσει όλα τα κομμάτια με τον καλύτερο τρόπο και οι λεπτομέρειες είναι τέλειες, από το μακιγιάζ μέχρι το μανικιούρ που συμπληρώνει το άσπρο-μαύρο!
    Επίσης μου αρέσει πολύ η τσάντα, νομίζω πως την είχα δει και σε δαμασκηνί! :) <3

    Diana P. | Cups & Roses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Άρτεμις! Αυτό το χρώμα στα νύχια το λατρεύω! Η τσάντα έχει πολύ ωραίο χρώμα αλλά θα ήθελα να τη δω και σε δαμασκηνί! :) <3

      Delete
  3. Φανταστικό το outfit και καταπληκτικές φωτογραφίες! Έχεις απίθανο στυλ! Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το look! Ευχαριστώ Μαρία! <3

      Delete
  4. Υπέροχη ανάρτηση και καταπληκτικές φωτογραφίες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω σχόλια σου Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πολύ! <3

      Delete
  5. Υπέροχο outfit σε ένα υπέροχο τοπίο :)

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
  6. Τι υπέροχη τσάντα είναι αυτή.Πω πω θα την σκέφτομαι τώρα χαχα.Είσαι πολύ όμορφη και σου πάει πολύ αυτό το στύλ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει πολύ όμορφο χρώμα η τσάντα!! Ευχαριστώ πολύ!! :)

      Delete
  7. Τί να πρωτοσχολιάσω εγώ; Το μοντέλο, το τοπίο, τα ρούχα, το στυλ; Όλα είναι ένα κι ένα!!! Συνέχισε να μας εκπλήσσεις με τις τέλειες επιλογές!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love you! Φυσικά και θα συνεχίσω!! :)

      Delete
  8. Καταπληκτικό λουκ! Από τα καλύτερα σου! Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε πολύ! Φιλάκια!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου! Χαίρομαι που σου άρεσε :) :)

      Delete
  9. Υπέροχο outfit και φωτογραφίες!
    Αγάπησα τα μποτάκια και την τσάντα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δέσποινα μου σε ευχαριστώ παάρα πολύ!! <3

      Delete
  10. Ξεχώρισα λίγο περισσότερο τα μποτάκια αλλά όλο το σύνολο είναι υπέροχο! Τα συνδύασες όλα πολύ ωραία. Φιλιά!

    ReplyDelete

Instagram